Tågen letter

Ja, sådan fornemmes det nærmest, hvor hørelsen så småt vender tilbage. Puh ha, det har været barsk, især det ene øre har haft det rigtig slemt med trykken og smerter, så jeg har sovet rigtig dårligt i nat og måtte op for tage et par Panodiler. Det er ikke helt godt endnu, men nu kan jeg da håbe, at det letter! Det er langt at se frem til, at jeg først kan komme til en ørelæge den 31. august! Jeg skal både til rund fødselsdag og til DPF’s Træf inden da, og jeg har svært ved at kommunikere. Ikke nok med at jeg har svært ved at høre – det føles også som om min egen tale går indad i hovedet på mig! Sådan er det måske at være døv?

ØV! Jeg er måske utålmodig, men jeg fejler jo ellers aldrig noget, måske er det derfor.

2 tanker om "Tågen letter"

  1. Hej Hanne.
    Det lyder som du skal prøve at ringe rundt til andre ørelæger og se om du kan få en tidligere tid. Ørelæger må man jo selv vælge, så hvis du nu kunne finde en anden som kan klemme dig ind. Inden alle dine gøremål så vil det jo være lykken.Måske du skal køre lidt længere men bare du får det bedre så pyt.Jeg håber for dig at du snart får det bedre.
    Solhilsen fra Bente

  2. Bente, det har jeg faktisk prøvet, men der er ferielukket! Hvis det ikke bliver bedre, vil jeg forsøge flere, men min egen læge mente, at det var det samme overalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *