Blåbær

Når der er rigeligt med blåbær, giver jeg gerne lov til, at andre plukker. I dag var en af “Kludekonerne” på besøg og plukkede af de skønne bær. Hun blev som mange andre, der også selv har plantet blåbærbuske i haven, overrasket over, hvor store mine buske er.

Og som det ses, er det ikke slut. Jeg har selv syltet ca 6 kg og plukket nogle til fryseren også, naboen har også plukket flere gange, og en anden sy-veninde plukkede for nogle dage siden.

I dag blev der plukket ca. 3 kg! Hvis de står et par dage, bliver de rødlige også helt modne. Og de smager bare SÅ godt!

En tanke om "Blåbær"

  1. Uha de ser godt ud dine bær Hanne. Hvis du skulle mangle en nem kageopskrift med blåbær har jeg en god en jeg prøvede for et par år siden:

    en lagkagebund af de lidt tykkere “standses” ud med ringen fra en springform. Så blandes ½ marscapone og ½ flødeskum blandes med lidt vanillesukker og bland så nogle blåbæri det hele – lidt mosede så bliver det så farverigt at kigge på. Blandingen kommes ovenpå kagebunden. Stil kagen koldt indtil den skal bruges – uhm den er lækker siger jeg dig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *