Når jeg det? En sjov proces.

Kan jeg nå at få min quilt med HANNE’s DHU-mønsteret færdigt til at komme med på mini-udstillingen på TræF?

Ja, jeg må være optimist, og nu er jeg så langt, at der skal quiltes.

Det er et mærkeligt forløb, tilblivelsen har haft, for det eneste, jeg havde planlagt, var at sy de 4 dele sammen “roterende”, og hvor mange blokke, der så ville blive ud af det, og hvordan de skulle sættes sammen, det kom først hen ad vejen, efterhånden som jeg så, hvor meget de fyldte, og hvor meget, jeg kunne nå.

Men jeg lavede et forsøg på PC’en, da jeg havde syet den første blok sammen, hvor jeg drejede den 45 °, og så klunne jeg se, at det var det rigtige, så virker det “roterende” levende. Den røde ramme om hver blok havde jeg planlagt til at være grøn, men det virkede “dødt”, så den blev rød. Og med den meget mørkeblå mellem de roterende blokke, blev det “rent”.

Jeg havde også nogle planer om kanter, men det har jeg droppet, det er pænere, når blokkene står alene, så der kommer kun lukkekant omkring, ikke alt for smal.

Delene blev sandwichet i eftermiddag på Søndergården, hvor jeg kan sætte borde sammen.

Det ville være optimalt med et smukt quiltemønster på maskine eller i hånden, men det kan jeg ikke nå, så nu bliver der maskinquiltet i et enkelt mønster. Så mon ikke jeg når det?

3 tanker om "Når jeg det? En sjov proces."

  1. Go for it, Hanne…du skal nok nå at få det flotte tæppe færdigt til weekenden. 🙂 Glæder mig meget til at se den lille udstilling.
    Knus fra een der også glæder sig til træffet, Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *