Aldrig for gammel til en udfordring

Jeg fik denne weblog i fødselsdagsgave, da jeg blev 69 – det er en udfordring, når man i lang tid har læst, hvordan friske unge kvinder på underholdende vis skriver om deres hverdag og bringer fantastiske billeder af blomster, flotte naturbilleder, og ikke mindst spændende strik i massevis.

Men nu skal det være, så på dette sene tidspunkt af mit liv begynder jeg at skrive en slags dagbog om stort og småt fra min hverdag

En tanke om "Aldrig for gammel til en udfordring"

 1. tak for synet af din weblog det er et meget smukt quiltet tæppe
  du har lavet.
  hvem der end må få det, må føle sig meget værdsat.
  det var morsomt at se billederne.

  god weekend til alle

  mkh pia og arne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *