Flet igen – igen

Genbrugsflet, det er sjovt og smart! Vi var en 3 stykker, der igen gæstede aktivitetscenteret i Hatting, hvor vi lærte noget mere om at flette med kaffeposer, grøntsagsposer, blomsterkataloger og…

…persienner!!! Hva’ sir I så? Det er lodrette persienner, der er skåret ud og flettet på samme måde, som når det er papir el. kaffeposer. Fantastisk!

Marianne er meget entusiastisk og smittende! Og Birte er ihærdig, så hun er den af os, der er kommet længst. Nu er hun ved at lære at lave en bund.

 

Se bare, hvor langt hun når.

Lavet af kaffeposer – de ligner da en million!

 

6 tanker om "Flet igen – igen"

 1. Vores yngste fletter også tasker af alt: kaffeposer, gavepapir, chipsposer o.s.v. Det er kun fantasien, der sætter grænser for alt det, der kan laves. Kreative mennesker kan bruge alt: slips m/lynlås, ringe fra øl/sodavandsdåser, små stofstykker til patchwork og mange andre ting.

 2. Velkommen på bloggen, Anni – har du set mine lynlåstasker tidligere på bloggen? Jeg havde dem med i Hatting og har lovet at lære dem at lave sådan en en anden dag.

 3. Ja Hanne, det er her, jeg har set videoen, hvor du udførligt viste os hvordan de laves. Jeg har selv lavet 2, som du kan se på min Facebookprofil.

 4. hvor er det flotte tasker..meeeen hvordan gør jeg lige..er ellers meget kreativ med kort ,men vil nu rigtig gerne igang med og flette tasker,har du nogle gode links ellers måske andet du kan anbefale for en nystarter.. med venlig hilsen anette schlüter..

 5. Hej.
  En veninde af mig har spurgt til et mønster til en fisk flettet af persienner. Måske nogle af jer kreative mennesker kender til det? Hendes datter har en der blev lavet for mange år siden, men hun har brug for at få lavet nogle flere nu.
  Al hjælp vil være velkommen.
  Med venlig hilsen
  Eva Grand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *