Jeg er tavs og jeg steger..

..i solen! Er det ikke fantastisk, her den 29. september, næsten i oktober? Jeg tørrede mine medtagne, jordslåede havemøbler grundigt af (de så ikke godt ud efter al den regn) og satte mig ud med min frokost.

Og jeg bliver siddende! For det skal man da udnytte! Bare tæer, stumpebukser, t-shirt og alligevel halvvejs i skygge, fordi jeg ikke tåler for meget sol.

Jeg startede dagen tidligt med at besøge en tale-konsulent i Horsens, som jeg er blevet henvist til, efter at en halslæge har konstateret ved en kikkertundersøgelse, at min langvarige hæshed ikke skyldes kræft, men at stemmelæberne ikke lukker helt.

Så efter en langvarig spørgeundersøgelse om alt muligt fra evt. depression til mulige lungebetændelser (jeg har ikke haft nogen af delene), og stemmeprøvning på forskellige måde, er det nu aftalt, at jeg skal have hjælp og træning af stemmen fra om 2 uger.

I de 2 uger skal jeg skåne stemmen mest muligt og fortælle mine omgivelser, at jeg ikke er sur, jeg må bare ikke snakke ret meget! Det blir da svært.

Så må jeg jo skrive noget mer.

3 tanker om "Jeg er tavs og jeg steger.."

  1. ja, man kan vel sige både ÖV og heldigvis!, altså heldigvis er det ikke nogen alvorlig sygdom du har, men ÖV for at ikke have lov til at snakke! men, mon ikke du så får ret meget fra hånden mens det står på.
    kh.fra Island
    Frida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *