Travl uge

For en gangs skyld havde jeg ikke børnebørn på efterårsferie i sidste uge, og Søndergården var lukket, så det var en stille uge, hvor jeg så til gengæld fik lavet en masse selv.

Denne uge bliver til gengæld så travl, at der foregår noget hver eneste dag. Det er mærkeligt, som det kan ramle sammen. Men det er altsammen hyggelige ting.

Besøg hos besøgsvennen, som nu er i gang med at quilte 2 brødservietter – strikkecafé i går, hvor vi var mange i munter stemning og nogle af os efterfølgende besøgte Gårdbutikken Katrinelund (den karrygule trøje, Lene har på på forsiden af hjemmesiden, er bare SÅ lækker!), og de 2 andre købte lækkert garn til hhv et stort halsrør og en Möebius – patchwork i eftermiddag på Søndergården – og patchwork i aften i Vitus Bering Quilterne, hvor jeg også skal hjælpe én med at slå op til en Möebius – i morgen holder jeg foredrag “Mit liv med patchwork” hos Hedensted Quilterne og viser masser af tæpper, selvfølgelig både mine egne og puttetæpper – og så fik jeg en dejlig overraskelse, da yngstesønnen og svigerdatteren “med mave” anmeldte deres besøg i weekenden, det glæder jeg mig meget til, jeg har ikke set “maven” siden sidst i juli, hvor der ikke var meget at se, så det er spændende at se, hvor stor “den” er blevet.

Jeg er forresten blevet færdig med min “oktober UFO”, som er en grøn sømandstrøje, godt nok str 3 år, så det varer lige lidt, inden den kommer i brug – men det var jo en UFO, og det er altid rart at have tøj, der ikke skal bruges, mens barnet er helt lille. Én helt lille trøje + et par sokker kan de få med hjem, og der er en lillebitte trøje, strikket i silke/uld strømpegarn (superblødt) mere tæt på at være færdig. Den grønne trøje ligger og skvulper i vaskemaskinen lige nu, men der kommer billede senere.

Og så kommer der nogen med 3 bæreposer kaffeposer i formiddag, til brug for flet af genbrug til tasker, så jeg keder mig ikke!

En tanke om "Travl uge"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *