Inden jeg tager til Hedensted..

..i aften, blev jeg lige færdig med den søde UFO, som nu er en FO og et puttetæppe til et barn på Julemærkehjemmet Fjordmark.

Den er da blevet sød med de kønne gyldne farver. De 5 rammer, jeg har givet den, er syet på en UFO, som vi har modtaget for et stykke tid siden, og jeg ved at giveren følger med her, så nu håber, at du er tilfreds!

Det var denne lille fine UFO, som nu er midten af tæppet.

Og nu kan den komme med sammen med alt det andet, jeg har fundet frem til at tage med til Hedensted, hvor de har bedt mig komme og fortælle om “Mit liv med patchwork” – ja, det gør jeg gerne, og puttetæpperne er jo blevet en ret stor del af det efterhånden, så de skal nok få lov at se et udvalg – incl. denne. Jeg glæder mig!

2 tanker om "Inden jeg tager til Hedensted.."

  1. Lene, jeg ved ikke, hvor mønsteret er fra, Men det kan være, at Pia, der har syet den, vil fortælle det? – hvis hun ser dette.
    Ellers kan du sende mig en frankeret svarkuvert (8 kr), så kan jeg sende en af papskabelonerne til dig, dem har jeg ikke smidt væk. Du finder min adresse her: http://projektputte.wordpress.com/about/ længst nede på siden “Om puttetæppene”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *