Skøre idéer skal afprøves!

“De” siger, jeg altid har skøre idéer! Ja, det skal nok passe, og jeg er i hvert fald med på at afprøve noget nyt og anderledes:

 Som f.eks. at prøve at strikke 2 strømper på én gang på rundpind som “magic loop”.

Jeg ved godt, at der er nogen, der har gjort det før mig – men i strikkecaféen på Søndergaarden var der ikke nogen, der havde hørt om denne “skøre idé” – og det ser foreløbig ud til, at jeg kan finde ud af det.

Og jeg kan godt se fordelene: begge strømper bliver færdige på samme tid, så der er ikke noget med at strømpe nr 2 ikke bliver færdig. Og de bliver ens!

Jeg trænger lige til nye strømper. Og så er det forresten frygtelig hyggeligt at strikke af Frohlich garn, som min mor altid strikkede af til børn og børnebørn.

Man blir aldrig for gammel til at eksperimentere!

13 tanker om "Skøre idéer skal afprøves!"

  1. Det er godt at være lidt skør. Det er da bedre end at være kedelig :o)
    Jeg har lige lånt en bog på biblioteket, men endnu ikke prøvet.
    Den hedder: To på én pind fra tå til top
    (2 på 1 pind)
    Af Lene Randorff (2011)

  2. Nej, hvor smart. De få gange, jeg har strikket sokker, bliver de ikke lige lange. Det bliver de jo når man strikke begge 2 samtidig. Begge ærmer til trøjer strikker jeg på een gang, så udtagningerne bliver samme sted. Kan man stadig købe Ulricks garn? Både min mor og jeg prøvestrikkede for firmaet for maaange år siden.

  3. Jeg vidste ikke, at man stadig kan få Frölich. Det har jeg også strikket meget i, i sin tid. Må prøve det med to på en gang en dag.

  4. Jeg viste heller ikke, at Frohlich garn stadig kan fås, jeg fik 5 nøgler med i en tilbudspakke, og det er lige så dejligt, som jeg husker det – og lidt mere spændende, fordi der er et farvespil i. Men der er stadig et lille vindsel stoppegarn til forstærkning af hæl/tå! Det var der også, da min Mor strikkede af det.

  5. Gitte, du har ret, selv om kl. på pc’en viser rigtigt, er der et sted i “maskineriet”, der ikke viser normaltid?

  6. Dortheivalo, jeg har det ikke fra en bog, men jeg har hørt flere snakke om det, og da jeg flere gange har strikket én strømpe på rundpind (min 80 cm) efter vejledning i http://www.paapinden.dk , så prøvede jeg mig frem. Og du skal bare have halvdelen af maskerne til hver strømpe ad gangen. Jeg vil prøve at lave et mere tydeligt billede senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *