1. december = start på HANNE’s Jule-DHD

HANNE’s “julekalender” for patchworkvenner er startet – der har siddet mange rundt omkring og ventet!

Nu er vi i gang:

Første del var hurtig. HANNE snød de fleste (ikke mig) ved at være hurtigere end forventet, og jeg kunne jo ikke nære mig!

Hvis du ikke ved, hvad det går ud på, så er det et gratis mønster, som kun HANNE kender, det er en “mystery”, hvor man ikke ved, hvad der kommer ude af det. Man kan godt købe stof til det hos HANNE, men man kan også brugfe af det, man har i forvejen. Jeg har kombineret og brugt dette, som er en rest fra noget, jeg har fået fra Vancouver for mange år siden, og så 3 stk. mere, som jeg har købt hos HANNE.

Du kan lege med HER

En tanke om "1. december = start på HANNE’s Jule-DHD"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *