Jeg skærer..

..for Karen, min besøgsven. Og det nemmeste er at gøre det herhjemme, så det gør jeg sommetider. Karen skulle deltage i Højskoledag på Søndergården i dag, så jeg skulle ikke besøge hende i eftermiddag. Men hun har nu syet 2 brødkurvservietter og en lille kurv, som hun skal bruge som julegaver. Og der var stadig mere stof af det, hun købte, da HANNE var på Søndergården i september, så hun ville gerne sy en mere. Det skar jeg for hende og kørte ud med, da jeg havde været hos lægen for at få min influenza vaccination.

Det kom meget belejligt, for nu er Karen tæt på at være færdig med sit 4. puttetæppe! Hun syr denne gang efter HANNE’s sommer DHU, som jeg har lavet som mønstre for hende, hun er ved at sy kanter omkring, så overtager jeg og monterer og quilter. Det er flot, når hun er 92 år gammel!

Jeg skal snart til at lave et nyt mønster for hende og skære skabeloner og stof. Vi er blevet enige om, hvilket mønster, hun skal sy næste gang, det bliver et af mange restestoffer.

2 tanker om "Jeg skærer.."

  1. Selvfølgelig hjælper jeg min besøgsven, og jeg synes, det er så flot, at hun kan sy så fint og er så glad for det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *