Utroligt, som hun kan..

..i den høje alder. Karen, min besøgsven, på 92 år. Nu har hun igen syet et puttetæppe til et barn på julemærkehjem, dvs hun har syet blokkene og selv syet dem sammen, så syr jeg nogle kanter omkring, samler og quilter det.

Mønsteret til blokkene er HANNE’s sommer DHU, Karen har selv bestemt, hvordan de skulle sys sammen, og hun har også syet den inderste kant på. Men hun lagde ikke skjul på, at nu var det blevet så stort, at hun gerne ville være færdig, så hun har syet ihærdigt i går og i dag!

Det er det 4. puttetæppe, Karen har syet, de første 3 syede hun blokkene til, og så syede Bente og jeg dem sammen og monterede.

Her er det første puttetæppe. Her er det andet. Og her er det tredie.

Forud for det har Karen syet et fint sengetæppe til sig selv.

Karen har altid lavet håndarbejde, også patchwork, men disse tæpper er vel at mærke syet efter at Karen for nogle år siden havde en alvorlig hjerneblødning, som medførte, at hun ikke kan bruge sine ben og sidder i kørestol. Men hænderne kan hun bruge, og øjnene, og det betyder meget for hende, at hun kan lave noget meningsfyldt, så hun syr eller strikker hele dagen!

I dag på patchworkholdet viste hun også en fin lille kurv, hun har syet til en julegave:

 

 

En tanke om "Utroligt, som hun kan.."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *