HANNE’s jule DHD færdig (tror jeg nok)

Jeg blev færdig med alle dele af HANNE’s sjove jule DHD – dvs ophængningen er mit gæt, men mon det er forkert?

 

 

Det har været en rigtig sjov opgave og et rigtigt “Mystery”, for det har været meget svært undervejs at gætte sig til, hvad det skulle ende med.

For nogle dage siden gættede jeg, at det var noget med et hjerte, men juletræet kom først til sidst, selv om de små dele til det har ligget klar længe.

Tak for, at du ville give os denne Jule DelHverDag, HANNE.

8 tanker om "HANNE’s jule DHD færdig (tror jeg nok)"

  1. Dine hjerter er blevet rigtig flotte. I starten var jeg ikke vild med det ternede stof, men det færdige resultat er bare godt

  2. Jeg er selv rigtig godt tilfreds med hjerterne! “Det ternede stof” er svært at fotografere rigtigt, for man kan ikke se, at der er “guld” i ternen. Jeg har ikke set det stof her i DK, det er en foræring fra Vancouver – eller rettere resten af den!

    • Hej Louise, jeg kan godt se, at det link til Hannes blog til Jule DHD 2011 = De store hjerter, ikke virker. Jeg har skrevet til Hanne – Hannes Patchwork i Vejerlev http://hannesblog.dk/ og gjort hende opmærksom på det, så må vi se, om hun kan reparere linket. Det plejer, som hendes andre “DHD”, DHU, DHA osv at ligge som gratis mønstre under “Blogprojekter mm” på hendes blog.

      • Jeg kunne heller ikke få det frem, men har fundet ud af, at hvis du på Hannes blog under Blogprojekter mm bruger søgefeltet og skriver “Hannes jule DHD 2011” – så kommer det frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *