Kreativ og dygtig 15 årig barnebarn

Mit snart 15-årige barnebarn Christian har sammen med 2 kammerater lavet en spændende (og blodtørstig) video med flotte effekter. Videoen er lavet i forbindelse med en projektuge i skolen, og den skal i forbindelse med emnet deles ud på så mange sociale medier som muligt.

Og hvad gør Christian så? Skriver til Farmor og ber om, at den kan vises på min blog. Han ved nemlig godt, at “Syenlap.dk” har mange besøgende hver dag (ca. 700).

Så hvis I – alle mine gæster – vil se, hvad sådan 3 drenge kan lave med det stopur, som Farfar gav Christian, da han begyndte at løbetræne, og så et videokamera og en computer, så se videoen her (husk lyd og op i fuld skærm):

http://www.youtube.com/watch?v=VPNcOvGHgf8&feature=relmfu

Den er lidt uhyggelig!

 

7 tanker om "Kreativ og dygtig 15 årig barnebarn"

  1. Tak skal du have….sikken et manuskript..de har jo talenter….smadder godt lavet! Er meget imponeret og ros skal drengene altså have herfra 🙂 Vi ses til Cannes!

  2. Nej, hvor sjov og dygtigt lavet. Det er utroligt, hvad børn kan i dag – og hvad de så til gengæld ikke kan.

  3. Fantastisk godt lavet, smart ide, den hugger James Bond såmænd nok en dag.
    Friske, modige unge mennesker, som kan 10 gange mere end de selv tro, og 1000 gange mere end deres mor tror. Tror lige jeg sender linket til moderen til den klipper som klippede Svend Auken filmen

  4. Det er helt rigtigt…. de kan så utroligt meget. Også meget mere end omverdenen tror.

    Og husk at de rammer de vokser op med, i DEN grad har ændret sig hurtigt.
    Bare tænk på begreber som pladespiller/cd-afspiller/MP3 afspiller/mobiltelefon.

    Mange børn aner ikke hvad en pladespiller er. Til gengæld er mange fra den generation ikke klar over hvad en pladespiller med 33, 45 og 78 omdrejninger. TIl gengæld er de i udsøgt form klar over mobiltelefonens muligheder.

    Forandringshastigheden er mange gange hurtigere end for 20 år siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *