Quilteramme på fod til salg > SOLGT!

En quilteramme magen til denne, mrk. Danewood, meget lidt brugt, er til salg for 800 kr. (ca. ½ af nypris) i Silkeborg. Stor oval ramme + flexibel fod.

Jeg har lovet at forsøge at formidle salget, så interesserede kan maile til mig, så sætter jeg køber og sælger i forbindelse med hinanden. Det er lykkedes 2 gange før for ikke så længe siden.

Jeg har selv en nøjagtig magen til og er meget glad for den.

Send en mail til mig på hanne @ kludekoner.dk (fjern mellemrum), hvis du er interesseret. Først til mølle er princippet.

4 tanker om "Quilteramme på fod til salg > SOLGT!"

 1. Hej Hanne
  Kender du flere der vil købe quiltestativ, jeg har et magen til det på billedet med oval ramme også fra Danewood. Meget velholdt som jeg vil sælge for 800,- kr.
  Jeg har også et med vippeled med rund ramme plus kantramme, også fra Danewood og meget velholdt, sælges også for 800,- kr.

  • Hej Lesbeth. Umiddelbart kender jeg ikke nogen, men jeg vil gerne prøve at spørge blandt mine læsere. Ellers er der også Bixen på Facebook.
   Det bliver først efter Håndarbejdsmessen.
   Hilsen
   Hanne

  • Jeg ved ikke, om den sidste blev solgt, men jeg formidler gerne. Har du prøvet Dansk Patchwork Forenings “Opslagstavlen” ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *