Quilteramme på fod til salg > SOLGT!

En quilteramme magen til denne, mrk. Danewood, meget lidt brugt, er til salg for 800 kr. (ca. ½ af nypris) i Silkeborg. Stor oval ramme + flexibel fod.

Jeg har lovet at forsøge at formidle salget, så interesserede kan maile til mig, så sætter jeg køber og sælger i forbindelse med hinanden. Det er lykkedes 2 gange før for ikke så længe siden.

Jeg har selv en nøjagtig magen til og er meget glad for den.

Send en mail til mig på hanne @ kludekoner.dk (fjern mellemrum), hvis du er interesseret. Først til mølle er princippet.

11 tanker om "Quilteramme på fod til salg > SOLGT!"

 1. Hej Hanne
  Kender du flere der vil købe quiltestativ, jeg har et magen til det på billedet med oval ramme også fra Danewood. Meget velholdt som jeg vil sælge for 800,- kr.
  Jeg har også et med vippeled med rund ramme plus kantramme, også fra Danewood og meget velholdt, sælges også for 800,- kr.

 2. Hej Mikkel. Såvidt jeg kan se, er det en quilteramme med stativ, som Mona efterlyser, men hvis Mona ser dette, kan hun jo svare dig.

  • Ja, jeg har stadig ingen ramme med stativ. Jeg er interesseret. ..hvor i landet bor du. Jeg selv bor mellem Nibe – Løgstør. Mobil nr . 2327 3764.
   Hører gerne fra dig.
   Venligst Mona

  • Ja, jeg mangler stadig .
   Hvor bor du, måske her i nærheden.? Vesthimmerland bor jeg
   Mobil nr. 2327 3764

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *