En rolle i TV2-julekalenderen for ung, flot fyr!

Hvis nogen af blog-læserne her kender en 17 – 21 årig ung mand/dreng, der ser godt ud og kunne tænke sig at være med i TV2’s julekalender 2013, så læs nedenfor. Det lyder i hvert fald spændende!
 
 
Delucafilm i Århus er i gang med castingen til TV2´s julekalender 2013, og er tæt på at være i mål med castingen af børn, der skal medvirke. Der er kun blevet castet jyske børn, da det er det, man ønsker. Men der mangler én sidste rolle – en fyr på 17-20 år, der skal spille en 17-årig storebror, en flot fyr, som både ser godt ud, kan spille en rolle, som har power og udstråling, og som har mod på/tid til at bruge cirka 80 dage fra november-december til og med juli næste år på at medvirke i TV2´s julekalender. Bliver man udvalgt, får man en løn, mens man arbejder med optagelserne.
 
Der er p.t. castet i Århus og Nordjylland, mange unge fyre på gymnasier osv. er blevet prøvet af, men der mangler stadig ham fyren, der bare brænder igennem på film med power, et glimt i øjet, med en skuespiller i maven og altså ser hamrende godt ud. For Delucafilm haster det meget, for finder man ikke den jyske fyr, så risikere man, at TV2 vælger en rent københavnsk hold til julekalenderen.
 
Derfor er chancen der nu for alle på 17-20 år, der har en skuespiller i maven om at træde frem og blive “opdaget”.
 
Interesserede skal kontakte Irene Kristensen hos Delucafilm i Århus hurtigst muligt, helst inden ugens udgang, på mail: irene@deluca-film.dk

3 tanker om "En rolle i TV2-julekalenderen for ung, flot fyr!"

  1. ååhhh, det ville være lige sagen for min unge mand, men desværre er han jo ikke jysk, og også lidt langt væk. håber de finder en god én.
    kh.fra Island
    Frida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *