Diki er ikke bange..

..for store hunde! Det har jeg set flere gange, han vil gerne snakke med alle hunde.

Og han må udstråle fredelige hensigter, for de store hunde møder ham venligt – som regel! Vi har lige mødt en lys retriever-tæve på 8 år, som altid var meget agressiv overfor Whisky, når vi mødtes, og lige meget hvad ejeren gjorde for at berolige hunden, viste den alle tegn på agressivitet – eller måske nærmere angst? Og så gøede Whisky også lidt ad den, så de blev aldrig gode venner.

Jeg ved godt hvorfor, for den er for år tilbage blevet bidt 2 gange af en anden stor hund.

Den prøver også at skræmme Diki, men han er fuldstændig rolig, går lige om bag mine ben, når det er allermest voldsomt, men viser ikke tegn på hverken angst eller irritation, står bare pænt og logrer. Sjovt nok logrer den store hund også, samtidig med, at den snerrer og gøer. Det tager ejeren for et godt tegn, så vi lader dem komme lidt nærmere, samtidig med at vi snakker fredeligt sammen.

Og – voila! Lige pludselig stod de 2 hunde og snusede til hinanden – helt afslappede. Og vi kunne følges ad ned ad vejen. ROS – ROS – ROS!!!

Og så kom det sjove: den gamle, lidt gigtplagede tæve løftede hovedet, rettede ryggen og stoltserede af sted, det var bare så tydeligt, at den vidste, den havde opført sig fint! Dejligt!

 

En tanke om "Diki er ikke bange.."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *