Hvor er det irriterende!!

..at min Internetforbindelse bliver ved med at falde ud! Nu har jeg haft tekniker ude flere dage i træk, de finder fejl, som ikke er her, men udenfor, retter – og så er det galt igen et par timer senere eller næste dag, det er helt uberegneligt – somme tider kommer det igen af sig selv, andre gange ikke.

Og fastnet telefonen “dør” også.

Jeg har en mobil antenne til PC’en og mobiltelefon, men jeg gider da ikke betale for en netforbindelse, som ikke virker. Iøvrigt er TV’et også påvirket og “krakelerer”, når forbindelsen ryger.

ØV!

Noget andet, der har været irriterende i mange uger, løste sig endelig nu i aften, hvor Allan Simonsen ikke fik stemmer nok til at fortsætte i Vild med dans. Jeg synes, Allan er meget sympatisk, Sofie er dygtig og har lært ham meget, men han kan altså stadig ikke danse. Og som gammel sportsdanser har jeg været ligeså frustreret som mange andre over, at der blev sendt organiserede stemmer på ham – ikke fordi man syntes, han danser godt, for de ser jo ikke udsendelsen, de stemmer bare, når de får en mail om at stemme. Og det har ingen mening, men ødelægger det bare for alle os, der synes, det er spændende at se, hvor meget nogle “kendisser” kan lære på så kort tid. De 2 par, der er tilbage til finalen næste fredag, er fantastisk dygtige begge 2. Men jeg kan godt huske, hvor stiv og lukket Mie Skov var til at starte med.

Hvorfor er det så sjovt at bevise, at man kan ødelægge en leg for andre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *