Weekend med Victor

 

260114 victor og dikiJeg skal vist tidligt i seng efter en dejlig weekend med Victor og flere af mine børn og børnebørn.

Jeg var tidligt oppe i morges for at bage “julefranskbrød”, som det hedder i en arvet opskrift på et franskbrød, der er allermest lækkert, når det er helt nybagt. Det plejer jeg, som min Mor gjorde det, at bage tidligt om morgenen juledag og sjældent på andre tidspunkter.

Men jeg havde inviteret på brunch, og så syntes jeg, det skulle være det lækreste brød! Det var lidt improviseret, så jeg måtte også ud og handle lidt, så jeg kunne servere laks og røræg, brunchpølser mm.

Så er det dejligt, at jeg bor så tæt på Bytorvet, hvor butikkerne har åbent om søndagen.

Det blev igen et par hyggelige timer, hvor den lille charmetrold var det naturlige midtpunkt! Han ved det godt, men det gør ikke noget, og den store fætter og kusine elsker ham. Det gør Diki også, og de leger sammen både ved at rende bagefter hinanden og med Dikis legetøj. Så bortset fra håndboldkampen har jeg slappet af resten af dagen. Det var ikke afslapning – jeg strikkede som en rasende, men lige lidt hjalp det! Nå, det var ærgerligt, at de ikke vandt guld, men de har ellers underholdt os alle sammen godt nu i 14 dage, og det er da ingen skam at vinde sølv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *