Sikke noget kludder!

Nu har jeg været henne og gøre min borgerpligt – som jeg altid har gjort. Men aldrig har jeg da være ude for så dårlig valgafvikling!

Der var nærmest ikke afmærket udefra, hvor man skulle gå hen i forhold til de 3 forskellige borde, man skulle aflevere sit valgkort ved – og da der var enorm forskel på køerne, var det faktisk vigtigt. Der var nemlig 4 gange så lang kø ved bord 1 som ved bord 2 og 3. Og først inde ved dørene til hallen sad der nogle hjemmegjorte skilte på afrevne stykker papir (!) med bord numrene, så hvis man var gået forkert og skulle begynde forfra (det var der nogen der måtte), så var det forfra = med 1 times yderligere venten!

Jeg skulle desværre stemme ved bord 1, og det tog 4 gange så lang tid at komme frem! Lig med 1½ time! Ja, det er rigtigt: 1½ time i kø! Det er da godt, jeg ikke er handikappet eller svagelig.

Men jeg kunne godt se, hvad der var galt, da jeg endelig kom frem: det var nogle kludrehoveder, der var valgtilforordnede!!! De kom til at bytte rundt på de 2 valgkort og blev derved helt forvirrede, skulle så begynde forfra – det skete ikke for mig, men da han havde fundet mig på listen, opdagede en af de andre, at han havde gjort fejl ved en af de foregående – så smækkede han listen i igen for at rette den fejl, og så måtte han begynde forfra med at finde mig – igen!!! Og så sad han og jamrede: “Hvordan kan det være, det sker?” Hold da op, nogle amatører! Ja, jeg ved godt, at det er almindelige borgere, udpegede af de respektive partier. Faktisk har jeg selv været valgtilforordnet mange gange tidligere og netop siddet med lister og stemmesedler, så det var til at græde over, at de var sådan nogle kludrehoveder!

ØV!!! Vi bor i et moderne land med valg gennem mange år, ikke et U-land!

En tanke om "Sikke noget kludder!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *