Selvmedlidenhed..

..det er, hvad jeg lider af lige nu! Hold da op, hvor har jeg ondt af mig selv, det er bare ynkeligt!

Jamen, jeg HAR meget ondt i halsen og er meget, meget træt.

Nu har jeg “bedøvet” mig selv med en “cocktail” af Panodil og Ibumetin – sikkert ikke særligt sundt, men jeg skal jo kunne holde det ud!

Dertil har datteren lavet en mikstur, som svigersønnen kom med. Den består af gode, sunde ting som finthakket ingefær, æbleeddike, honning og hvad mer’? Tages i teskefulde så tit, jeg orker, og er lidt surt, lidt stærkt og godt for en dårlig hals.

Lige nu har jeg blundet et par timer i min gode stol, taget vasketøjet ind og spist en tallerken koldskål, det kunne glide ned, efter at pillerne var begyndt at virke. Den varme te kan nok også både lune i halsen og give mig væske.

ØV – jeg gider ikke dette her. Jeg vil jo gerne plante mine nyindkøbte, fine planter, men det må vente. OG jeg skal jo også tage billeder af både dem og de andre dejlige ting, jeg har købt, og som jeg er glad for.

Mon jeg kan sidde og sy lidt på HANNE’s sommer DHU, så jeg er klar i morgen? Ellers er der ikke noget at gøre ved det.

2 tanker om "Selvmedlidenhed.."

  1. Hej Hanne.
    Rigtig god bedring til dig. Du har også været i fuld sving i lang tid, så nu må du holde dig i ro, men det er jo nok ikke din spids kompetence. rigtig god bedring til dig kh fra Laila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *