“Vær god ved dig selv!”

Sagde den meget flinke læge, der kunne konstatere, at min hals var meget rød og irriteret.

“Prøv at undgå at spise noget, der kan genere halsen” – ja, det giver sig selv, for selv et glas vand svier!

Men der er ikke nogen bakterier, altså ingen betændelse, derimod en “hals-katar” eller en virus!

Så flere smertestillende piller, afslapning indendøre med terrassedøren åben – jeg kan ikke holde ud at være ude ret længe ad gangen.

Men jeg fik da lige hængt håndklæderne til tørre:

håndklæder i haven

De er så flotte – og til højre er de 3 fine planter, jeg købte på Barkholt planteskole i Helsinge. De venter på at komme i jorden.

håndklæder

Jeg fik håndklæderne i fødselsdagsgave af min niece, og jeg ville ønske, jeg kunne gengive hendes fortælling om at købe dem i et stormagasin i København, hvor ekspedienten nok ikke har været ude for en kunde med den for humor og sarkasme før! Hun mente nemlig ikke, at de havde nogle i den limegrønne farve, men så let gav niecen ikke op! Og hvordan det foregik i alle detaljer, underholdt hun os med, så vi skreg af grin!

Der er ikke rigtig noget at grine af lige nu, jeg er hammer træt, og den står på koldskål igen i aften. Plus lidt jordbær med fløde!

6 tanker om "“Vær god ved dig selv!”"

  1. Kære Hanne!

    Du har nok grint for meget! Nogen får ondt i maven af det, andre får ondt i halsen af det! God bedring!

    Hanne i CH.

  2. Kære Hanne, jeg har med glæde fulgt din blok igennem et par år og nydt dine mange dejlige indslag. Jeg har quiltet i mange år,men måtte desværre slutte med det sidste år p.g.a. noget rysten i venstre hånd, – til gengæld kan der strikkes.
    Hanne kan du huske da vi var børn, at man ofte brugte Myrrhaessens/nu hedder det Myrrhadråber, – når man fik en øm hals. ½-1 teskefuld i en lille tår vand og så gurgle, gurgle flere gange om dagen? – det er stadig effektivt!
    Venlig hilsen og god bedring,
    Lykke

  3. Sådan en omgang havde jeg her i foråret – det er meget ubehageligt og for mig varede det en måned. God bedring til dig, Hanne!

    • Hold da op, Inge-Lise, det vil da ikke være til at holde ud! Det begyndte i tirsdags, og jeg kan slet ikke forestille mig, at det skal vare en måned. Det har jeg hverken tid eller energi til 😉

  4. Tak Lykke! Nej det kan jeg ikke huske, jeg får nu 2 slags sugetabletter, hvis det ikke hjælper, kan jeg prøve det andet på mandag.

  5. Det er sommer nu, så kan det jo sagtens være det går hurtigere væk for dig, men det lyder ellers meget som jeg havde det. Jeg havde det april-maj i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *