Stofsalg i Faxe

 

Hannes  kommer til Faxe d. 12 marts, se linket herunder.

Der har hun meget af sin butik med, så kom og få en herlig eftermiddag, sammen med os andre syglade patchworkere fra Æblehaven i Faxe.
Hanne tager Hanne Schrøder fra  kludekoner  med.

Der kan selvfølgelig købes kaffe og kage  i Æblehaven, Nygade 5, 4640 Faxe

Se mere her:  stofsalg-2009 

 

 Det er næsten blevet en tradition, at HANNE’s og jeg tager en tur til Faxe med Hannes store bil fyldt til bristepunktet med stof og mønstre. Det startede med, at Hanne spurgte mig efter en, der ville sy modeller for hende, og jeg satte hende i kontakt med Inge. Inge kan jo også godt lide HANNE’s priser og søde stoffer, og Hanne er altid frisk på noget nyt, så de aftalte, at Inge skulle invitere sine syveninder hjem i dagligstuen. Jeg blev inviteret med for selskabs skyld, og fordi Inge og jeg gerne ville mødes “live” efter at have mailet sammen i lang tid. Turen derover føles slet ikke lang, når man snakker godt sammen, og DET gør vi, Hanne og jeg! Og GPS’en klarer at finde vej til Faxe Ladeplads. Så det gjorde vi et par gange, inden vi i fællesskab fandt ud af, at endnu flere kunne få glæde af besøget, og så blev det henlagt til Æblehaven i Faxe, hvor Inge og hendes veninder syr. Det var en stor succes, for der kom rigtig mange. Og det gentager vi så nu – vi glæder os alle 3!

3 tanker om "Stofsalg i Faxe"

  1. hej

    Ja og jeg er ved at planlægge alt hvad som jeg skal have med. Skulle der være nogle med særlige ønsker, så sig endelig til.
    Hilsen en som også glæder sig.

  2. Pingback: Grenå- Egtved-Faxe. «

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *