SWAP med nålepuder

7-naalepuder

Quilteforum.dk har vi gang i en SWAP i øjeblikket. SWAP = byt med et eller andet tema, som vi har aftalt. Vi swapper nålepuder, max. en fra hver deltager, og du kan nå det endnu, hvis du er medlem af Quilteforum.dk – du kan også nå det alligevel, for du kan bare melde dig ind! Det er meget hyggeligt.

Fristen for aflevering er den 16, marts, og det er mig, der swapper, så nu er der en tyk kuvert i postkassen næsten hver dag! Det er sjovt og spændende at se de forskellige nålepuder, her er et lille kig på de første 7, jeg har modtaget. Det er aftalt, hvor store, de må være. De er rigt søde, og det bliver da ikke nemt at swappe, jeg må nok have en uvildig person til at hjælpe, og selvfølgelig anonymt!

6 tanker om "SWAP med nålepuder"

  1. Helle for den grønne med synålen!!
    Nåh – nej, jeg er jo ikke med – ØV!:-(
    Sikke da en sjov idé, Hanne. Jeg kan godt forstå, at det er svært at skulle være fordeler. Luk øjnene og lad tilfældigheden råde!
    KH-Marianne

  2. Jeg kan godt forstå det der med at bytte, men hvad skal du dog med så mange nålepuder?

    Søde det er de…

  3. Ja, det er sjovt, Marianne.
    Helle, jeg skal bytte dem og sende 1 tilbage til hver af deltagerne, som har sendt en frankeret svarkuvert med! Det er en rigtig god måde at swappe på, for ingen bliver snydt, som f.eks. hvis én i swappen svigter. Man kan også aftale et andet antal end 1, f.eks. swappe blokke til et tæppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *