Jo, den ku’ de godt li’ !!

æblekage 2

Mine naboer kunne godt lide den rå æblekage, som de fleste ikke havde fået før, så der blev taget 2 gange!

Vi spillede det sædvanlige banko om små pakker, jeg var langt fra banko i alle spil – indtil det sidste, hvor hovedpræmien altid er en flaske vin – den vandt jeg!

Og så hyggesnakkede vi, der kom alt muligt op, lige fra vores huse og haver til politiske spørgsmål om f.eks. asylsøgere, men også skolepolitik og forkælede børn, som ingen kan styre!

Underholdende eftermiddag i godt selskab.

 

 

2 tanker om "Jo, den ku’ de godt li’ !!"

  1. Jeg har aldrig tænkt på at lave en rå æblekage før jeg så din opskrift. Så den blev testet på gæsterne i går. Ualmindelig dejlig og frisk var alle enige om og godt med inspiration til at få brugt endnu flere æbler fra haven. Det er ikke sidste gang den skal på menuen! Tak fordi du deler og inspirerer!
    mvh Lone

  2. Selv tak! Jeg er selv meget glad for den udgave af æblekage, især når æblerne er friske som nu.
    Jeg har for mange år siden fået opskriften af en dame, der var ca. 20 år ældre end mig, som serverede den for vores bridgeklub. Og jeg har serveret den mange gange siden, også til afskeds-kaffe for Sørens store senior-bridge klub, kort før han ikke kunne mere. Og der var flere, der bad om opskriften. Så der er også minder forbundet med den æblekage! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *