Hvorfor er det så svært at huske et mønster?

Vi har været afskåret fra Internettet hele dagen (hele byen vistnok), det er godt nok irriterende – men så har jeg fået strikket en hel masse på det lækre sjal “Det halve kongerige”, som jeg snart er færdig med. Jeg er ved at strikke yderborten, og jeg har ikke haft problemer med mønsteret overhovedet. Det er dejligt at strikke og lækkert garn, men hvorfor har jeg så svært ved at memorere mønsteret i yderborten? Jeg læser de 10 pinde i stedet for at kunne dem udenad!! Det synes jeg ellers ikke skulle give problemer – men det gør det! (Kan det være de små grå, der ikke er så kvikke mere?) ØV!

4 tanker om "Hvorfor er det så svært at huske et mønster?"

  1. Hej Hanne,
    jeg havde det paa noejagtig samme maade med den yderkant!! Jeg kunne simpelthen ikke memorere den og det irriterede mig meget, det er jo kun 10 pinde!
    Ann

  2. Hurra for hjælpsomme strikkere! Nu har jeg fået et fint diagram, så nu tror jeg på, at det går meget lettere!
    Strikker du prinsesvøb eller trekantet, Ann?

  3. Jeg har strikket prinsesvoebet for lang tid siden, men er for nylig begyndt paa det trekantede, er ikke naaet til yderkanten endnu. Hvor har du fundet det diagram?
    Ann

  4. Ja – jeg må indrømme, at jeg satte mig ned med et kvadreret stykke papir og tegnede mønsteret som diagram. Jeg går helt i tomgang, når jeg skal læse en laaaang beskrivelse af et hulmønster. Men når jeg ser på et diagram, går det som en leg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *