Julemarked på Depotgården

Sidste år var jeg gæst til julemarked på Depotgården ved mit første besøg der. I år var jeg med og havde også lidt med til salg. Det var dog begrænset, hvad jeg solgte, men skidt med det, det var hyggeligt.

Jeg ville gerne have solgt min Hanne Falkenberg-trøje “Patent”, som er rigtig flot, men for stor til mig, så jeg har kun brugt den en enkelt gang. Men så dyr en trøje forærer man ikke væk for en slik, så selv om der var flere, der var meget interesserede og nogle, der også prøvede den, så kom den med hjem igen! Til gengæld solgte jeg næsten med det samme en “vest i vendestrik”, som også er for stor til mig, men som passede fint til den dame, der købte den og var glad for den.

julemarked 4

Der var masser af søde, hjemmelavede ting at købe..

julemarked 6 julemarked 5

..i alle mulige materialer..

julemarked 3

..også store trøjer i Lett Lopi garn..

julemarked 7

..og tasker lavet af bildæk og cykelslange.

julemarked 2Og midt i det hele sad vi og syede og strikkede og fik mange interesserede spørgsmål til det, vi lavede

julemarked 1

Og mange fik lov at prøve at quilte på long-arm-maskinen, og blev overraskede over, at det slet ikke var så svært – men de fik også god vejledning af Ruth, iført hyggelig nissehue!

Der var selvfølgelig alle mulige andre ting at købe i de andre værksteder, og glögg og æbleskiver at fortære, og heldigvis kom er også mange mennesker, selv om der var andre julemarkeder i gang både i går og i dag.

En tanke om "Julemarked på Depotgården"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *