Det er fint at have Farmor tæt på..

..så hun kan hjælpe, når der er brug for det! Jeg har været meget tidligt oppe i dag for at køre Christina til Kolding, hvor hun i 2 dage deltager på Kolding Gymnasium sammen med andre 8.klasse elever, der påtænker at gå på en international linie der efter 9. klasse. De næste 2 dage deltager hun på Fredericia Gymnasium på andre linier.

Det er rigtig godt, at de får muligheden for at finde ud af, hvad det går ud på, så de kan målrette deres skolegang i de 1½ år, der er, til de forlader Folkeskolen. Jeg er ikke i tvivl om, at Christina vil gå i gymnasiet ligesom sin storebror, der går på Fredericia Gymnasium i 2. g. De er meget flittige og målrettede begge 2 – sjovt nok, da deres Far aldrig har været særlig bogligt interesseret, og deres Mor gik ud af skolen som 15-årig for at hjælpe til familiens underhold på Filippinerne, og senere skulle skubbes lidt til for at genoptage skolegang for at få en uddannelse her i DK.

Så Farmor kører taxa til og fra Kolding i 2 dage. Og jeg er jo nødt til at stå tidligt op, for der er en lille hund, der ikke skal snydes for sin morgentur, og jeg dur ikke selv til noget, hvis jeg ikke har fået morgenmad! Diki fik i øvrigt lov at komme med på “taxa-turen”, så er han glad!

Jeg er glad for at kunne hjælpe, de hjælper også mig med mange ting, og det er jo det bedste ved at være flyttet tættere på familien: vi kan hjælpe hinanden – og gøre det gerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *