Jeg gjorde det!

Jeg gjorde det i nat! Sov 4 timer i træk!

Jeg har læst, at man får et dårligt helbred, hvis man ikke sover “den dybe søvn” mindst 4 timer. Det vil jeg også gerne, men det gør jeg efterhånden aldrig.

Hver eller hveranden time – eller hvis jeg er heldig kun 2 gange i løbet af natten – må jeg op pga kramper i fødder eller ben, eller for at tisse. Det har stået på i mange år efterhånden, og heldigvis har jeg ikke svært ved at falde i søvn igen. Men det er møg-irriterende.

Jeg har prøvet at se, om der er et eller andet mønster: hvad spiser og drikker jeg, hvordan sidder jeg – og hvor længe – men det er vidt forskelligt, hvornår det kommer, sommetider er kramperne meget slemme og kommer hver time eller oftere, selv om jeg får Kinin, inden jeg går i seng.

Jeg har også prøvet alle mulige gode råd f.eks. en uldsnor om anklen, det eneste, der hjælper lidt, er at jeg ikke fryser fødderne, så derfor har jeg løse, uldne sokker på.

Men i nat sov jeg dybt fra 00 – 04 – og jeg skulle kun op og tisse 2 gange derefter – ingen kramper – så det kan lade sig gøre.

4 tanker om "Jeg gjorde det!"

  1. Hej Hanne,
    har du prøvet med Magnesium, det skulle efter sigende være godt mod uro i benene om natten?

  2. Nattesøvn skal der til. Tænkte også netop på om Magnesium ville kunne hjælpe mod kramperne. Jeg har selv haft kramper og det viste sig at min magnesiumværdi i blodprøven var for lave. Efter tilskud med magnesium forsvandt kramperne. Men måske har du fået det kontrolleret for nylig?

  3. Nej jeg tror ikke, at jeg har fået kontrolleret magnesium, så det vil jeg spørge min læge om. Det er ikke noget nyt, det har stået på i årevis, men der er aldrig noget, der har snakket om dette.
    Tak for kommentarerne.

  4. hej Hanne jeg har selv haft det samme problem hvor jeg ikke fik en ordentlig nattesøvn, nogle nætter sov jeg slet ikke .Så prøvede jeg at spise magnesium og efter at ha taget det i små 2 måneder sover jeg så skønt at jeg ikke kan forstå det virkelig er det der skal til. jeg spiser 2 kalktabletter tilsat magnesium om dagen .Håber din nattesøvn kommer tilbage, jeg føler mit liv er kommet tilbage til mig det er såååee skønt kan du ha en god sommer de må være lige om hjørnet PS. dejligt tæppe du har syet til Vigtor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *