Uventet besøg

Hvor er det hyggeligt, når folk kan finde på at komme uanmeldt! Så behøver man ikke at tænke over, hvad man skal sætte på bordet eller hvordan!

Jeg fik helt uventet besøg af et par familiemedlemmer, der var i byen og kiggede forbi for at se, hvordan jeg bor nu. Han havde været her ganske kort, mens jeg var ved at flytte ind, men hun havde aldrig set mit lille hus – og vi havde ellers snakket om det mange gange.

Nu fik de en kop formiddagskaffe, og vi fik en god snak om alt muligt – familien – familieforøgelse i vente – mit hus – håndarbejde og meget andet.

Det var dejligt – kom endelig igen!

Jeg har også opdaget, at jeg har haft et andet – ikke så velkomment – besøg! Af en lille gnaver – heldigvis ikke indendøre, men i mit udhus, hvor jeg midlertidigt opbevarede nogle ruller stof i en kraftig plasticpose – men ikke kraftig nok, for der er opstået nogle små huller! Det passer med, at der er gnavet i et hjørne af rullen, for det samme hul går igen, når stoffet bliver rullet ud.

Det er ikke nogen katastrofe, for stoffet skal jo alligevel skæres i stykker (og sys sammen igen!), og jeg opdagede det, før det blev store huller.

Så nu har jeg haft travlt med at vaske mange, mange meter stof – og stryge det, så nu er det klar til brug!

Ak ja, mit lille hus har svært ved at rumme alt det stof, så jeg må se at få det brugt eller afsat.

En tanke om "Uventet besøg"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *