Ikke flere skotske besøg denne gang

De skotske spejdere, der havde planlagt endnu et besøg her med en overnatning i Fælleshuset, kom alligevel ikke i går. Ærgerligt! Men jeg forstår dem godt. For de har sikkert regnet ud, at de ville have svært ved at nå deres rejseplan og færgen fra Amsterdam, hvis de kørte denne vej. De var jo også flere timer forsinket, da de ankom her i sidste uge.

Så de tog Rødby-Puttgarden forbindelsen og overnattede i Hamborg, så de kunne være sikre på at nå færgen på trods af den problematiske trafik omkring Hamborg i øjeblikket. Jeg håber, de er kommet godt hjem – eller er på vej!

Men Allan, som er søn af min gamle ven, og som nu er leder af gruppen, skriver på deres Facebookside: han vil aldrig mere foreslå et tur med så megen minibus-kørsel! De har kørt Edinburgh-Newcastle, Amsterdam-Fredericia, Fredericia-Legoland-København, København-Gränna, Sverige, Gränna-Gnesta, sejlede til Vasserö, hvor de omsider lå i lejr i flere dage, hvorefter de kørte til Stockholm og derefter startede hjemrejsen. Puh ha, det er godt nok megen kørsel, men det er åbenbart gået godt, så de er formetlig hjemme i aften. De har været 4 chauffører til at køre, men det er også mange timer for spejderne at sidde i en bus.

Håber, vi ses en anden gang!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *