Fødselsdagstæppe

KF til gitte

Min lillesøster (én af dem) fylder 70 år i dag – jeg fatter det altså ikke!

Der går et stykke tid, før vi kan fejre det i familien, for hun bor meget langt væk fra Danmark i Østen, og kan ikke komme hjem og fejre den på dagen, bl.a. fordi hun kom alvorligt til skade ved en busulykke for kort tid siden.

Men hun har lovet os, at hun kommer i år – det er også mindst 10 år siden! – og hun har også ønsket sig en fødselsdagsgave af mig, nemlig et patchwork sengetæppe, syet med Kaffe Fassett stoffer.

Det tager jeg dels som en garanti for, at hun kommer, dels som et skulderklap til min hobby og de farver, jeg også er vild med!

Så jeg er ved at lege legen, som jeg elsker, med stoffer og farver, og vil sy en af Kaffe Fassett’s modeller, som jeg har samlet stof til i flere år.

Her er nogle af dem!

Til lykke med fødselsdagen, Gitte! Det var godt, jeg ikke gjorde alvor af truslen og smed dig i skraldespanden, dengang for 70 år siden, som jeg havde truet med at gøre, hvis der kom flere piger i flokken!

Jeg har vist dette billede før, men det kan godt tåle at vises igen, af vores far (om var godt tilfreds med alle sine piger), da han brillerede ved stranden i Nyborg, ved at jonglere med dig – som han havde øvet sig i med os andre!

gitte 5

Og her sammen med hele vores brogede familie, hvor du står lige bag vores mor.

1982 2

5 tanker om "Fødselsdagstæppe"

  1. Gudfader, Hanne – det var da ganske uforsvarligt, din far ikke gav dig faldskærm på med sådan en “opkastning” – det var ikke så få meter, du kom op.
    Men tillykke med din søster, håber hun kommer sig efter den ufrivillige “bustur”.
    Gode aftenhilsener fra Diana

  2. Kære Gitte (håber du læser med) Stort tillykke med dagen. Håber vi snart får lov at se dig, det er alt alt for længe siden sidst.

  3. Kære modter Gitte.

    Også et stort fødselsdagstillykke fra mig.

    Jeg glæder mig meget til at se dig….. Tænk, først i dag, går det op for mig at der kun er tyve år og nogle måneder imellem os….

  4. Hej Hanne, Helle og Nicolaj – og resten af familien.
    Mange tak for foedselsdags hilsnerne. Ja, der er ingen tvivl om at det er alt for laenge siden vi har set hinanden, men nu bliver det. That’s a promise ! Meget flotte farver til det lovede foedselsdagstaeppe, det glaeder jeg mig meget til at faa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *