Farvel lille Perle

Min gamle schæfer Whisky havde en gravhundeveninde, Perle, som i morges er gået over regnbuen til stor, stor sorg for sin “mor”, der fandt hende død i morges ved siden af sig.

290312 whisky og perle

Mette er meget ulykkelig, og det bringer minder frem hos mig om Whiskys sidste 2 dage, hvor det var Mette og Perle, der kom og gik tur med os, det var en stor hjælp.

Jeg føler med Mette nu, det er simpelthen den værste dag i det ellers lykkelige liv, man har med sin hund.

Mette, Perle havde et dejligt liv i mange år sammen med dig, husk det, og husk, at hun var en glad lille hund !

9 tanker om "Farvel lille Perle"

  1. Ja og jeg synes også , at det næsten var “bedre”, at hunden selv fik lov at sove ind ved siden af sin “mor”. Selvom det jo er et chok at opleve. Den må jo have sovet over , mens den slappede af og måske drømte en dejlig drøm!

    Min gamle Schæfermix Kim, 14 år og 9 måneder, måtte vi hjælpe over regnbuen den 1. Maj iår. Den sidste uge af sit liv blev han meget syg. Men vi vidste jo, at den dag kom, når han er så gammel. Vi har nok forberedt os de sidste 2 år tror jeg, ubevidst. Men vi savner ham enormt! Vi har nu en næsten 6 måneder gammel tysk Schæfer “pige”, der holder os særdeles på trav!!

    Også jeg føler med Mette!

    Kærlig hilsen Hanne i CH.

    • Kære Hanne i CH
      Ja, det er jo noget, vi alle frygter – og oplever, når vi har dyr. Mette passer en meget gammel og delvis dement mor, så Perle har altid været hendes glæde og “et og alt”, som hun siger.
      Trist for jer, at I også måtte opleve at jeres gamle hund blev meget syg, det blev vores første schæfer Baloo også de sidste måneder af sit liv, hvor medicin hjalp ham á flere gange, men den sidste aften kunne han ikke selv komme ind fra haven, og der tog vi beslutningen. Jeg tror næsten, det var den sværeste, selv om det også var hårdt med Whisky 8 år senere.
      Men jeg var jo fast besluttet på, at min bedste medicin var en ny hund, og det viste sig både efter Baloo, hvor vi fik Whisky, og nu, hvor jeg har min elskede lille Diki – hold da op, hvor er jeg glad for ham!
      Og jeg kan høre, at I har valgt samme medicin! Dejligt.
      Hilsen, Hanne

  2. Det er svärt. Min elskede Amalfi flög til hundehimlen for en måned siden. Den blev 11 år. Fik problem med nyrerne.
    Eftersom jeg er 71år skal jeg ikke ha en ny. En ved jo ikke hvor länge man kan gå lange turer og det kräver jo nästen alle större hunderacer. Amalfi og jeg gick ca 2 timmer hver dag.

    • Hanne jeg ville også gerne have en lille ny men der er nogen der mener at det er synd for Lady men det har nu aldrig været noget problem det skal de nu ikke bestemme Perle har fået et rigtigt fint gravsted er blevet færdig i dag❤

      • Kære Mette – det er det eneste rigtige for dig, og det er slet ikke synd for Lady, hun savner jo også Perle.
        Jeg ved det, vi gjorde jo det samme for mange år siden, og det var aldrig noget problem. Jeg kender mange, der får nr 2, de har meget glæde af hinanden. Giv dig tid til at finde den rigtige, jeg håber, det lykkes, så du kan blive glad igen.

        • Vi har næsten altid haft 2 hunde da jeg fik Perle var Gigi da også oppe i årene nu skal der lige lidt ro på igen der har været så mange ting også med min mor så lige nu er jeg lidt træt og ked

    • Kære Anni. Jeg var næsten 73 år, da Whisky døde, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle have en ny hund. Det skulle bare være en mindre hund. Og de 2 måneder, der gik, inden jeg kunne få Diki, var meget lange! Jeg kom ikke ud og gå tur, og jeg følte mig meget alene. Man skal have en aftale med sin familie om, hvad der skal ske med hunden, hvis der sker én noget, men der gode løsninger på det.
      Jeg ville ikke undvære min lille Diki, jeg glæder mig over ham hver eneste dag. Han kræver ikke lange ture, men vi går flere gange hver dag. Det er også godt for mig 🙂

      • Hanne
        Tak for dit venlige svar.
        Just nu kan jeg ikke riktig tänke mig at nogen anden hund kan ersätte min fine Amalfi men du har sikkert ret i at man kan välje en som ikke kräver lange men mange korte turer.
        Familjen har jo altid väret “reserver” så det er nok i inget problem. /anni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *