1 af 4 i HANNEs sommer DHU – 5 del

del 5 1

Jeg er temmelig sikker på, at min beslutning om at følge Hanne mønster slavisk i 5. del af hendes Sommer DHU, er klog!

For det mest besværlige – at sy de små dele i midten sammen – gjorde jeg som anvist, og begyndte derefter at sy de større dele udenom, ligeledes som anvist. Jeg fulgte nu en lidt anden rækkefølge i syning af de lidt større firkanter end Hannes, for jeg synes, det er mere praktisk at sy “gæssene” sammen først, sy firkanterne på de 2 “gæs”, og så sy først de korte sider og derefter de lange side med gæs og firkanter på midterstykket. Resultatet er det samme. Derefter de smalle striber i siden.

Nu kan jeg så gøre det samme med de andre 3, i stedet for at skulle sy de “besværlige” enkeltvis + “gæssene” en ad gangen, som godt kunne være fristende for at se resultatet. Jeg kender mig selv godt nok til, at så kunne det være, de blev lagt lidt væk!

Nu er det forholdsvis hurtigt at gøre hver del færdig.

Jeg er lidt spændt på, om det vil vise sig på fredag, når vi får 6. del, at det skal være f.eks. en dækkeserviet, en kaffeserviet – eller rettere 4 af slagsen?

I så fald vil jeg nok gøre dem lidt større, men det kan jo være, det er noget helt andet, der skal komme ud af de 4 dele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *