Bare uheldig eller hvad?

Man skulle da tro, det var løgn! Jeg sendte i forgårs, torsdag 3/9 en pakke med garn til hækling af en hundekurv til Susan i Viborg – Dikis opdrætter, som hækler de flotteste kurve, som hun sælger til fordel for KAT-center i Nepal, der arbejder for gadehunde.

Jeg ville ikke sende den med Post Danmark, så jeg sendte kassen med GLS og fik forsikring om, at den ville være fremme dagen efter = fredag = i går.

Men den er IKKE kommet frem til Susan! Så jeg har sporet den via Track & Trace – og: man skulle tro det var løgn: den er ankommet og afleveret i Kolding fredag! Hvad den så bestiller i Kolding!!!

Jeg har sendt en klage til GLS, nu er det da temmelig spændende, om der er nogen i Kolding, der er glade for en kasse blandet grønt garn? Eller om den dukker op i Viborg, som den er adresseret til.

2 tanker om "Bare uheldig eller hvad?"

  1. Ja, kære Hanne. Man undres – når jeg bestiller pakke fra Zalando – som er et svensk firma, og jeg ved ikke om de har dansk lager – ja, så ligger pakken tit i Lübeck. Ja, man må sige, det er nærmeste omvej.
    Har ellers haft god tillid til Post DK, men er også blevet skuffet mht til breve på det sidste.
    Næ, kære Hanne – tingene er ikke som “da mor var dreng” mere.
    God søndag til dig fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *