Små hæklerier

Jeg hækler ikke så meget, men det er der jo andre, der gør. Og jeg kan godt blive inspireret, når jeg ser noget sødt/sjovt/flot!

Som nu Liselottes nålepuder, jeg er sikker på, at der er andre rundt omkring i strikke/hækleland, der er blevet meget hooked på dem. Jeg skulle i hvert fald prøve..

naalepude

..og så var det samtidig en god idé, når jeg gerne ville lave en lille værtindegave til en, der SYR rigtig meget. Opskriften har Liselotte også ladet os få del i, så det var nemt.

På Søndergården havde Betty hæklet legeklodser, de var altså også rigtig søde.

klodser

Man hækler fastmasker i skumgummiklodsens bredde så langt, at den dækker de 3 sider. Så hækler man masker op midt på den ene langside, samme antal masker, altså 1/3 af den lange side, og hækler samme længde ud derfra, så det dækker andre 3 sider, og så hækles der sammen med fastmasker. Skumgummiklodsen lægges indeni, før den sidste søm hækles. Evt. pynt hækles eller sys på. Størrelsen bestemmes af skumgummiklodsen.

3 tanker om "Små hæklerier"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *