Hønsestriktæppe klippet op og vasket..

hæklet kant

..og nu er kanten ved at blive hæklet på. Det er altid dejligt at se det i sin fulde størrelse i stedet for det “halve”, som det er før opklipning.

Det er lange omgange at hækle 😉

4 tanker om "Hønsestriktæppe klippet op og vasket.."

  1. Hvor bliver det flot, et stort arbejde jeg håber modtageren bliver glad for det og sætter pris på det.
    Jeg har i dag modtaget et fint brev fra Hobro julemærkehjem. De har fået et tæppe som jeg har syet men jeg forventer ikke at de sender mig en hilsen !!!
    Jeg blev både rørt og glad, så jeg vil nu sy videre på det jeg har gang i.
    Er der et sted på Sjælland hvor vi kan aflevere? venlig hilsen kate Dideriksen

  2. Hej Kate! Du kan tro, det bliver værdsat! Den lille piges storebror fik et for 4 år siden, og det er han stadigvæk vild med!
    Mht puttetæpper, så vil hjemmene meget gerne sende en hilsen til de patchworkere, der syr de fine tæpper til børnene!
    Det lyder dejligt, at du er ved at sy et igen.Da du bor i Birkerød, kunne jeg foreslå dig, at du selv afleverer det på Julemærkehjemmet Kildemose i Ølsted – hvis det er et færdigt tæppe?
    UFO’er = ufærdige tæpper eller toppe kan du enten sende til én af os i styregruppen, se http://www.puttetaepper.dk under “Om puttetæpperne”. Eller du kan få en adresse i Køge, som modtager toppe. Send mig en mail på hanne@kludekoner.dk , så finder vi en løsning.

  3. Tak, jeg vil gerne have en adresse hvor jeg evt. kan aflevere , hvis jeg står med noget som jeg ikke får færdigt, man ved aldrig hvor omfattende det bliver.

    På forhånd mange kate

    • Hej Kate. Hvis det er tæpper, der ikke er færdige, vil vi gerne have dem sendt til en af os 3 i styregruppen – se adresser her: http://www.puttetaepper.dk under “Om puttetæpperne”.
      Eller sendt til den adresse i Køge, som jeg har skrevet til dig i en mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *