Benene op

Efter en meget travl formiddag (dejlig travl) på Håndarbejdsmessen i Lillebælthallerne, Middelfart, skal jeg lige have benene op, inden jeg gør klar til at få overnattende gæster, som skal til fødselsdag sammen med mig.

Og så ville jeg lige købe lidt brød og pålæg på vejen hjem, så der er mad i huset i morgen — men så har de igen fundet spor af rotter i Brugsen! ØV – og hvor er det synd for dem, lige op til påske. Det er vel tvivlsomt, om de når at åbne inden helligdagene og den handel, der nu kommer andre til gode!

Men jeg har haft en god formiddag, og vi har fået MASSER af puttetæpper ind! Billeder følger senere – for hvem havde glemt batteriet til fotoapparatet i opladeren? Så Karin skal lige hjem, før hun kan sende de billeder, vi tog, til mig. For mange jern i ilden i disse dage, tror jeg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *