Det kræver sin mand at være syg!

Jeg citerer vores læge fra Det palliative team: det er hårdt arbejde at være syg – og pårørende! Ja, men nu er vi vel hjemme igen. Der kom selvfølgelig én ambulance, den kom fint til tiden, men vi var skam klar, som vi havde fået besked på, fra kl. 6.30 = 2 timer før, at blodprøverne skal være taget på laboratoriet på vores lille sygehus, hvorfra de bliver sendt til relevante større sygehuse. Men selv den lille køretur, som blev kørt i meget hensynsfuldt tempo, syntes Søren var lang, og han blev køresyg! Så bare tanken om, at han evt. skulle køres til Randers Sygehus, som det er på tale, den er helt uoverskuelig!

Der var lidt panik i går aftes pga hans meget for høje blodsukker, men jeg skal love for, at der bliver taget hånd om problemerne. Hjemmesygeplejersken ringede flere gange og konfererede indimellem med vagtlægen, så Søren fik supplerende, hurtigtvirkende insulin, så da jeg som aftalt tog prøve igen kl 02.00, var den endelig gået ned.

Så måske skal jeg have en middagssøvn i dag – helt udenfor mine sædvanlige vaner, for blodsukkerkontrol kl 23, kl 02 og så op og klar (vaskes og luftet hund) til kl 6.30, det kan godt mærkes nu. Men jeg havde den tilfredsstillelse, at jeg faktisk vågnede før vækkeuret, de gange, jeg skulle op. Så det indbyggede vækkeur, jeg altid har haft, virker endnu.

Det er godt, jeg har rengøringshjælp i dag.

6 tanker om "Det kræver sin mand at være syg!"

  1. Ja Hanne, tag du dig en lur, hvem ville ikke gøre det oven på sådan en nat/dag. Jeg håber så ikke I skal vente for længe på svar!

  2. Kære Hanne.

    Ja det er noget af en stroppetur i er på der, men godt der bliver taget hånd om jer, og godt med et hvil så du kan holde til det.

    Kh fra Laila

  3. Jeg håber, du har fået dig hvilet – ellers kan du måske tage en lille blund ved fjernsynet i aften. Det er hårdt arbejde for jer begge. Håber inderligt, at I fremover kan nøjes med at tage til Brædstrup sygehus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *