Fest, farver, humor og skøn musik!

Jeg var til min første André Rieux koncert i går aftes i Herning!

andre rieux 3

Heldigvis med storskærme i den store hal

Det er meget svært at beskrive – det skal opleves! Det var en fantastisk oplevelse, som jeg havde glædet mig til ½ år (siden min nabo og jeg købte billetter)!
Og forventningerne blev ikke skuffet.

andre rieux 2

Kirsten, mens kæmpe-salen fyldes

En næsten fyldt Jyske Bank Boxen, flot oplyst og med helt utrolige scene-effekter samt et feststemt publikum dannede perfekte rammer om det flotte orkester og den charmerende dirigent.

andre rieux 1

Forventning foran den flotte scene

Der var så megen humor, så flotte solister både på instrumenter og stemmer, og så flot musik, at man i næsten 3 timer bare levede med, nynnede eller sang med – ja helt spontant blev der nynnet fra første strofe på nogle af melodierne (der var mange, der havde været med før, kunne man høre) – og klappede igen og igen!
Samspillet mellem dirigent, musikere, sangere og publikum var fantastisk – ja, også kameramanden på storskærmen, som fangede mange spøjse situationer både på scenen og på gulvet! Hele vejen igennem en dejlig stemning.

andre rieux 4

Øj, hvor var det en dejlig oplevelse, det var vi enige om! Så det kan vi godt gøre igen, næste gang, han kommer til DK. Der var nogle, vi spiste sammen med, som har rejst efter hans koncerter i både ind- og udland ! Som de sagde: det er oplevelser, som vi ikke kan få for mange af, så vi giver eller får dem som gaver!

Vi havde købt billetter allerede først i september igennem Papuga A/S, som kørte opsamlingsbus fra Åbenrå gennem diverse byer op til Herning fra kl 14 i går eftermiddags, og tilbage igen, vi var hjemme kl 01, de sidste først kl 02, så det var en lang tur, men en meget behagelig dobbeltdækker bus med en hyggelig chauffør, kaffe ombord, + kage på hjemturen. Og en lækker buffet med 3 retter mad i Herning sammen med deltagere fra andre busselskaber. God tid til det hele, også til at komme på plads, og godt humør hele vejen igennem.

Men svært at tage billeder, selv om vi sad langt fremme på rigtig gode pladser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *