Ny udsmykning i Fælleshuset

I vores fælleshus her i andelsboligforeningen, hvor vi holder fællesspisning én gan hver måned, og som kan bruges til private fester, er der hængt nye lameller op for vinduerne i stedet for gardiner. Det har givet mulighed for ny udsmykning, og formand Tove fik den idé at spørge, om jeg havde nogle tæpper, jeg ville hænge op?

Det vil jeg selvfølgelig meget gerne, og jeg har flere tæpper, der “bare” ligger, men som godt kan vises frem for nye mennesker!

Så i formiddag har vi flyttet de eksisterende billeder over mellem vinduerne, hvor de nu kom bedre til deres ret, og mine tæpper er hængt op på de store vægge. Heldigvis med en håndværker-beboer til at svinge hammeren.

Så nu er vi 4, der hjalp til, meget spændte på, hvad de øvrige beboere synes om det. For mit vedkommende nyder jeg at se tæpperne, der slet ikke er nye, i nye rammer. Og vi kunne allerede under ophængningen konstatere, at det hjalp på akustikken!

Her er et kig:

fælleshus 1fælleshus 4 fælleshus 2 fælleshus 3

 

fælleshus 5

fælleshus 8fælleshus 7fælleshus 6

 

2 tanker om "Ny udsmykning i Fælleshuset"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *