Windows 10

Igennem lang tid har Windows forsøgt at få mig til at skifte til Windows 10 – jeg har ventet, fordi jeg gerne ville være sikker på ikke at få problemer!

Men i morges gik den selv i gang, og så tænkte jeg – pyt! Og fortsatte. Det gik også fint, bortset fra, at jeg ikke har Explorer mere, som jeg er vant til, men jeg kan også bruge Mozilla Firefox.

Men nu vil den ikke acceptere mine log-ins! Så jeg har måtte nulstille og skifte, for at kunne komme ind – mon jeg kan huske det nye login?

Nå, nu er jeg da inde, jeg har slet ikke haft tid i dag.

I går havde jeg besøg af en tæppetante, der desværre ikke kan komme til Tæppetante-træffet, hvor vi bl.a. deler ud af alt det, vi får doneret fra flere sider. Der er rigtig meget stof lige nu, og noget af det ligger i store sække hos mig. Så vi havde aftalt, at hun kunne komme og se, om der var noget, hun kunne tænke sig at sy puttetæpper af.

Hun var simpelthen så beskeden, men havde også julelys i øjnene! Og selvfølgelig fandt hun en stor pose fuld! Jeg ved, hvor fine tæpper, hun få ud af det, og der er rigeligt til alle de andre.

Men jeg fik lidt blod på tanden og har i dag haft noget af det ude af poserne, og hold da op, hvor er der meget fint imellem! Jeg har selv pillet lidt ud, som jeg gerne vil lave noget af – selv om jeg ikke mangler!

3 tanker om "Windows 10"

  1. Ja den er dygtig den Windows 10!! Jeg skulle lige ind på min PC inden sengetid og da var den i gang med at installere sig selv uden at jeg havde trykket på nogle taster. Et eller andet sted er det ikke i orden. Her i det nordjyske er der mange der ved en fejl har fået det installeret og det har givet så meget bøvl og problemer, og meget svært at komme ud af det igen. Min mand fik det forleden dag og brugte mange mange timer på at få sin PC tilbage til det gamle, for alt det han havde på computeren forsvandt, men heldigvis lykkedes det at komme tilbage til det gamle igen. Hyggeligt at høre at der er masser af stoffer til de dejlige tæpper.

  2. Det var det samme her, Anne-Marie. Jeg havde heller ikke gjort noget som helst selv. Men min søn havde fortalt mig, at det ville fungere, som det plejer, men ikke, at Explorer forsvandt. Der er nu nogle ting, som ikke er helt i orden, men det må jeg snakke med ham om, når han kommer fra ferie.
    Han siger iøvrigt, at om få år er vi nødt til at have Windows 10, fordi der ellers er for meget, der ikke vil fungere.
    God weekend – er du ikke ked af ikke skulle med til tante-træf?

  3. Hej Hanne jeg ser først din kommentar til mig nu her den 26 maj. Så må vi håbe at det til den tid skulle være noget der dur. Har hørt flere det er installeret ve hvor det gik fuldstændig i udu. Nogle har sågar været nødt til at få ny computer, men måske det er en gammel PC. Hvem ved. Jeg kunne godt tænke mig at deltage i tante træf på et tidspunkt, men jeg er ikke god til at køre så langt alene, så jeg må nok alliere mig med min mand på et tidspunkt som chauffør. Jeg har en færdig syet top til et tæppe, men det skal lige monteres senere på sommeren. Jeg har lige en rund fødselsdag der skal klares først. Ha en god sommer. Venlig hilsen Anne-Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *