HANNE’s sommer DHU – der var jeg heldig!

I 3. del af HANNE’s sommer DHU, som er på HANNE’s blog i dag, skal vi lave firkanter 3 x 3 cm, som skal beklædes med ét af de stoffer, vi har valgt.

Og der er jeg heldig! For Hanne skriver, at hvis der er mønster/motiv på det stof, jeg har valgt som mit 3. stof, så kan man “søge”. Dvs at man kan søge efter motiver til hver firkant, og skære, så det motiv bliver placeret pænt. Og da mit 3. stof netop er et med små blomster på, hygger jeg mig vældigt med at søge motiverne ud, før jeg skærer. Man kan godt til “søge-funktion” lave en ramme, som man holder hen over stoffet for at finde det rigtige, men her er det så småt, så det kan jeg gøre med pap-firkanten, som stoffet skal limes om.

del 3 søge

Hyggeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *