Åbent hus på Depotgården

Jeg har været længe på Depotgården i dag, fordi der var Åbent hus i aften, og så må der gerne være nogle til stede i de forskellige værksteder. Vi var desværre ikke ret mange, men der var da nogle af de  besøgende, der blev vist rundt, som ville gerne høre lidt om, hvad vi laver – hvis de ellers fik lov, for den første rundviser skred hurtigt igennem Tekstilværkstedet og gav klart udtryk for, at han ikke syntes, nogle af os skulle fortælle noget om, hvad der foregår hos os! Mærkelig holdning, for selv om det ikke var hans værksted, kunne det jo godt være, at der var interesse! Andre rundvisere appelerede til, at vi fortalte lidt, ud fra at det jo var os, der vidste noget om det!

laila-quilter

Laila havde sat et puttetæppe på long-arm-quiltemaskinen, så de kunne se, hvad den kan lave, det er der altid interesse for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *