Nedtælling…

…til weekendens Strikkefestival i Webstrikkerne. Jeg er nødt til at skrive ned, for der er efterhånden mange tråde at samle, og mange ting, jeg skal huske!

Jeg har involveret mig (ligesom for 4 år siden), fordi de, der havde meldt sig som arrangører, har meldt fra. Der var kun én tilbage – heldigvis den økonomi-ansvarlige – så det kneb med forslag til aktiviteter, et skriftligt program at holde sig til mm.

Men det er på plads nu, og det ser ud til, at der er opbakning til forslagene, fra mig og andre, så jeg tror på, at det bliver lige så hyggeligt, som det plejer at være.

Min værelseskammerat har været så fornuftig at kontakte vandrerhjemmet for en aftale om et værelse med senge på gulvet, så ingen af os skal kravle op i en køje! Det er jeg i hvert fald blevet for gammel til!

Jeg har aldrig været på den store strikkefestival på Fanø, som fandt sted sidste weekend. Jeg tror, det er vældig flot og inspirerende, men alt for stort for min smag. Jeg kan godt lide, at vi er en flok – typisk mellem 40 og 70 – strikkere, der hygger sig sammen, snakker, strikker – strikker – strikker – spiser god mad og strikker igen. En hel weekend, og så med små sjove aktiviteter indlagt, samt et butiksbesøg, hvis nogen har lyst.

Jeg har valgt at køre derover, fordi jeg synes, det er uoverskueligt at tage med toget med den blandede bagage, jeg skal have med. Og der er da også et par stykker, der gerne vil køre med mig.

Og Diki? Nej han skal selvfølgelig ikke med. Han har sin velkendte reservefamilie, og der trives han fint!

3 tanker om "Nedtælling…"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *