Tidligt oppe..

..så jeg kunne tage imod flere service-personer! Jeg var oppe allerede kl 6, fordi jeg helst vil ud med Diki, inden der sker andre ting.

Og i dag skulle der komme en montør kl 7, for at lave eftersyn af mit varmesystem, en aftale, der er lavet med Andelsboligforeningen. Han kunne konstatere, at der ikke er noget at sætte en finger på – dejligt!

Men i går kom en af mine naboer og fortalte, at nu havde hun set en rotte i haven bagved, og da det er mig, der før har haft kontakt med rottemanden, var hun glad, da jeg tilbød at anmelde det. Hun er ikke hjemme om dagen, så det er også mest praktisk, og han kan godt gå igennem hækken, når han skræver over Diki’s hegn. De er godt nok hurtige, for det var i går aftes, jeg anmeldte det over kommunens hjemmeside, og allerede kl. 8 ringede han og spurgte, om jeg var hjemme.

Så nu er der igen sat en kasse med gift i både næst-naboens have og i min, fordi der er tegn på, at den har en passage der.

De kan ikke gøre noget endeligt, for rotterne bor på banedæmningen bagved os, siger han, så de vil komme igen. Vi skal sørge for, at der ikke er noget spiseligt, og de vil selvfølgelig dø af giften, som skal være der et par måneder. Men vi kan jo ikke have døren til terrassen til at stå åben, det er lidt surt! Og så kommer de igen efter et stykke tid, så det er en mølle!

Nu er de ude af døren igen begge 2, så Diki smuttede lynhurtigt op på sofaen for at få sin formiddagslur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *