Urolig nat

Puh ha – jeg hader det! når jeg ikke får ordentlig søvn, men render oppe igen – igen med kramper i benene!

Jeg ved godt, hvad der var galt i nat – det var alt for koldt og mine ben og fødder frøs. Jeg har ikke skiftet til vinterdyne endnu, fordi den lette dundune, jeg har, er så dejlig let og alligevel varm. Men nu skal den tykke vinterdyne på.

Jeg prøvede både med at lægge den quilt, jeg bruger som sengetæppe, op over det nederste af dynen, jeg gik op og ned for få kramperne til at stoppe, og jeg tog varme sokker på. Men først ved 4-tiden hjalp det.

Det er modbydeligt med de kramper, og jeg mener ellers, at min læge har fundet et hjælpemiddel: Magnesium Depot piller. Kinin, som jeg har brugt i årevis, hjalp ikke nær så godt. Det er gået godt i lang tid nu, og nu må jeg forsøge, om den varme dyne og natsokker kan holde det væk.

6 tanker om "Urolig nat"

  1. Kære Hanne!
    Det skal være uldne sokker. Ikke kun varme sokker.
    Ååhh, hvor jeg kender sådanne nætter, men mine uldne sokker hjælper.
    Vh K-V

  2. Jeg har også døjet meget med krampe, men efter jeg har strikket yogasokker (sokker uden hæl og tå) i 100% uldgarn, er nætterne med krampe blevet meget sjælne, så selvom det lyder skørt, hjælper det. Mange hilsner Jette fra Aalborg

    • Velkommen på bloggen, Jette, og tak for dit gode råd. Jeg synes ikke, det lyder skørt, for jeg har erfaret, at det hjælper med uldne sokker! Det er meget forskelligt, hvornår de kramper kommer, men efter den skrækkelige nat skiftede jeg til en varmere dyne og tog natsokkerne på, og siden har jeg ikke haft krampe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *