Nu kom pressen på…

…min søns sørgelige sag! Og puh ha, jeg er helt tummelumsk i hovedet af at læse på nettet, men det er vist ingenting imod, hvad han er efter interview til Fredericia Dagblad, som var vågen og opfangede, at han har bedt om orlov fra byrådet pga sit helbred, og hvad derpå fulgte.

I dag har han haft besøg af TVSyd, så det må vi holde øje med, og se, hvad de får ud af det. Men jeg tvivler på, at det bliver i dag, det kan de nok ikke nå, for de kørte først derfra sidst på eftermiddagen.

Det er hårdt og barsk og umenneskeligt at være havnet der, hvor han er nu.

I virkeligheden var det jo ikke for at blive førtids-pensionist, han efterlyste hjælp. Når man er 48 år og altid har været i arbejde, aldrig har ligget nogen til last, så vil man ikke parkeres på pension. Og han har jo ingen skyld i, at han blev fejlopereret 2 gange! + én operation mere, som ikke kunne rette op på det.

Han ville allerhelst finde et lille job, som han kunne klare, men efter min mening er han blevet syltet af Jobcenteret i den grad, at han bare er blevet dårligere og dårligere, uden at der er sket en hylende fis! Ja, jeg bruger sure opstød, for jeg er så vred!

Fysikken og den psykiske tilstand hænger sammen! Og når man bare bliver efterladt på sofaen uden mulighed for at komme ud til noget som helst, i 4 år, så sygner kroppen hen samtidig med at humøret dykker.

Det kan jeg ikke forstå, at “systemet” (Jobcenteret/sundhedsvæsenet/politikerne) ikke kan se.

ØV – jeg gider ikke – jeg kunne skrive en roman om uretfærdighederne!

Men nu er da nogen, der råber op – kan jeg være fræk og spørge: fordi det er en politiker, der selv er kommet i klemme? Han er jo helt klar over, at han ikke er den eneste, de andre formår bare ikke at få avisen til at skrive om dem.

4 tanker om "Nu kom pressen på…"

  1. Jeg så det i går, og jeg synes det er fantastisk at han råber op, for ja noget af det hænger desværre nok sammen med han tidligere erhverv. Men det er jo samtidig en måde at fortælle manges historie på. Min mor har været/er stadig samme tur igennem.

  2. Hej Hanne – Jeg har læst om din søn i Fredericia Dagblad og er forarget. Det kræver også sin mand at stille op til interwievs og al den virak. Lad os håbe, at den omstændighed at han er et kendt menneske i byen og politiker kan gavne ham – hvilket i og for sig jo er uretfærdig overfor andre, som ikke råber op.
    Jeg fik selv held med at råbe politikerne op ved at skrive til Viceborgmesteren og Fredericia Dagblad om det uretfærdige i at Fredericias borgere ikke kan køre over kommunegrænsen med Flextrafik. Det har de da fundet penge til i det nye budgetår.
    Tro mig, jeg var også træt af at fylde forside og mere til, mens min mand lå på sygehus, men nogen skal jo råbe op!. Jeg håber virkelig at der kommer skred i din søns sag. En helt utålelig situation at være i, når det tilmed er ganske uforskyldt.

  3. Tak Ingeborg. Min søn har faktisk holdt lav profil, netop fordi han er byrådsmedlem og ikke ville have anden behandling end andre. Men han kan ikke holde til det mere. Og han kan netop se, at love og regler ikke bliver fulgt for mange andre også!

    • Hanne – Det er faldet mig ind, at man fra jobcenter og alle involverede måske netop ønsker at gøre en dyd ud af at man ikke forskelsbehandler “Søren hattemager” og en af byens politikere?. Jeg har som tidligere kultursekretær i Fredericia Kommune også været på barrikaderne for nogle kollegaers skyld. Det var helt hen i vejret og det endte med at jeg sagde op, men HK fik tilkæmpet sig en erstatning for mig. Den ene leder dækker over den anden. For mange år siden sagde den nu afdøde skoleinspektør Kjeld Pedersen, som dengang jeg var ansat, var formand for Kulturudvaget: ” Du skal kun gøre, hvad der er godt for dig selv”.
      Det er IKKE min tilgang til verdenen. Jeg håber det bedste for din søns fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *