Mange bække små!!! Samt en advarsel.

Lene Fløistrups billede.

Jeg er glad følger af “Balders klumme” på Facebook, hvor Nete lader sin elskede gravhund Balder fortælle løst og fast om sine oplevelser. Det er morsomt!

Men nu har Nete og Balder fået alvorlige problemer. For Balder blev meget syg og er blevet opereret flere gange. Årsag: trevler fra et tygge/legetov, som havde sat sig i tarmen!

Nete fortæller nedenstående selv historien, og jeg er én af flere, der forsøger at hjælpe ved at opfordre til at støtte med et lille beløb til den voldsomme dyrlægeregning, som Nete slet ikke kan se udvej for. (Balder var ikke sygeforsikret – det er han nu).

Jeg kan kun forestille mig, hvor hårdt, det må være, men det er også slemt nok! Vi er jo stærkt knyttede til vores elskede dyrevenner! Lene Fløistrup, som er opdrætter af gravhunde, blandt andre Balder, har påtaget sig at være formidler. Så som beskrevet nedenfor kan man henvende sig til Lene Fløistrup på Facebook og få et konto nr. eller Lenes Mobile nr.. Hvis man ikke er på Facebook, men gerne vil hjælpe, kan man få det hos mig ved at sende mig en mail og bede om bank konto eller Mobile nr.
Følgende er lidt om hvorfor Agnete Meiniche har brug for vores hjælp. Mange bække små gør en stor Å, så hvis nogen kan undvære et mindre beløb – så kan vi i fællesskab gøre en stor forskel for Nete og Balder.

Nete: KÆRE VENNER Jeg har brug for jeres HJÆLP!
Mit liv blev stillet på O for 3 år siden og derfor fik jeg kun en alm. hundeforsikring på Balder. Jeg har en almindelig folkepension + en pension fra min fagforening 12.000 kr om måneden.
BALDER blev syg og jeg tog ham til Næstved Dyrehospital i påsken d. 13 hvor han blev røntgen fotograferet igen den 15. og betalte en regning på 5000 kr og havde så kun 480 kr tilbage. Den 18. da jeg måtte til egen dyrlæge og han sendte ham videre til Næstved Dyrehospital – hvor han nu var tæt på at dø af det – nu kunne de pludselig godt se, på de røntgten billeder taget den første gang vi var der, at der sad noget i hans tarme. Han blev så opereret d. 18.4. det var tråde fra et legetov der sad fast i hans tarme og det kostede 15.000 kr og d. 21 blev han igen indlagt og opereret fordi der var gået betændelsen i såret og han havde væske i bughulen, det viste sig ved operationen, at der var lille hul på tarmen.
Jeg kan slet ikke se hvordan jeg skulle kunne undvære Balder – og samtidigt kan jeg slet ikke se hvordan jeg skal kunne betale 15.000 + en ny operation + behandling. Det er astronomiske beløb for mig. Jeg har selvfølgelig tegnet en hunde sygeforsikring nu, men den hjælper ikke på mit problem nu.
en meget ked Balder og Nete.

Lene skriver: Hvis du/I kan hjælpe – så skriv venligst til mig, Lene Fløistrup – så vil jeg stå for indsamlingen. Send en pb på Facebook til mig, og så sender jeg et konto nr. eller min mobil pay og sender pengene videre til Nete´s konto.
På Forhånd TAK!

Bane Danmark betaler!

Man får den tanke, at når det ikke er ens egne penge, så betyder det ikke så meget, hvordan de bruges? Det handler om Bane Danmark, hmm!

På vores morgentur går Diki og jeg hver dag et lille stykke på en vej, der har huse på den ene side og jernbanen på den anden, og der er en skråning ned til banelegemet, hvor der vokser lidt forskelligt. For kort tid siden blev vejen delvis nyasfalteret, udkørslen til den større gennemgående Bygade blev hævet, så vigepligt blev mere tydelig, og så blev der samtidig sat et flot nyt trådhegn op ned mod jernbaneskråningen.

Men i forgårs mødte vi en arbejdsklædt mand, der var ved at sætte nogle målepinde op. Det så mystisk ud, så jeg spurgte til, hvad der nu skulle til at ske.

“Jo hegnet skal flyttes – der er regler her i Fredericia for, at et hegn skal stå 40 cm fra kantstenen, og det gør det ikke, så alle hegnspælene skal flyttes! Du kan se den streg, jeg har sat i jorden, der skal de være!”

Det drejede sig om ca 15 – 20 cm, højst, og der var jo “ingenting” andet end jordskråningen?

“Næh, men det skal flyttes, og de galvaniserede hegnspæle er støbt ned, så det er ikke så nemt at flytte!”

Hold da op, sagde jeg, jeg kender ellers til andre steder i byen, hvor kommunen har set stort på hegnsregler (det er ikke engang løgn).

Jo, men det er jo ikke kommunen, der betaler! Det er Bane Danmark, for det er deres hegn!

Og nu har han så gået/kørt derovre med sine maskiner i 3 dage for at flytte det hegn 20 cm længere ind på skråningen og samtidig fældet det småkrat, der stod i vejen.

Bare det dog havde været her på den anden side af banen, hvor træerne er vokset så højt op på vores baneskråning, at de tager vores eftermiddags- og aftensol.

Julemærkehjemmet Liljeborg på DK4

I morgen Skærtorsdag 13. april kl. 15.10 på DK4 genudsendes udsendelsen om det nye julemærkehjem Liljeborg i Roskilde. Jeg så den, da den blev sendt 1. gang, og den blev også genudsendt sent i går aftes.

Men nu er chancen der så igen for at høre historien bag den ufatteligt store donation, som Winnie Liljeborg har givet til børn, der trænger til hjælp og omsorg.

Det er en rigtig god udsendelse, hvor Winnie Liljeborg og Søren Ravn, direktør for Julemærkefonden fortæller til Thomas Evers Poulsen om projektet og hvordan det er startet.

Er det mon noget for mig???

Mail modtaget i går:

God dag,

  Jeg er den administrerende direktør på det industrielle og Commercial Bank of China (ICBC). Jeg har en gensidig business forslag, som henviser til overførsel af en stor sum penge til en konto i udlandet, med din hjælp som udlænding partner som modtager af midlerne. Alt om denne transaktion vil ske lovligt uden bro af finansielle myndighed både i mit land og jeres. Hvis du er interesseret, bedes du besvare tilbage gennem min private e-mail skrevet nedenfor, og jeg vil give dig mere information og projektet, så snart jeg modtager din positive respons.

(Jeg udelader mailadressen for en sikkerheds skyld – hvem ved, om nogen kunne forsøge sig HA -HA!)

Med venlig hilsen,

Administrerende direktør.

ICBC .Kinas

Er der nogen, der falder for sådan en ubehjælpsom svada? eller måske bare er nysgerrige? Jeg kan dy mig og nøjes med at markere afsenderen som “uønsket”.

Vi ka’, når vi vil..

..det har styregruppen i Projekt Puttetæpper vist i dag!

Vi har holdt et meget intenst møde, hvor vi har taget beslutninger for projektets næste års – ikke mindst vores 20 års jubilæum!

Det er dejligt, når man med godt humør og udbredt enighed kan lægge planer om såvel diverse messer og udstillinger, som forskellige mønstre i fremtiden.

Vi har også gennemgået flere store stakke af modtaget stof + UFO’er – der var frit slaw mht hvad man lige havde lydt til!

Men så er man også træt bagefter – jeg er i hvert fald glad for, at jeg bare skal rydde op, mens de andre har en lang køretur hjem!

Minus FM

Så kom dagen – annonceret flittigt igennem mindst 1 måned – hvor YOUSEE slukkede for FM-signalet!

Jeg synes, det er forargeligt! Men man kan jo ikke gøre noget ved det. Man kan ikke engang få en stueantenne, som de ellers har lovet, uden ventetid!

Godt jeg har en transistor radio med egen antenne – men jeg er sur alligevel!

Et lille klip fra Auschwitz-aftenen i TV Syd

TV Syd bragte et lille indslag om arrangementet i går aftes i Christians Kirken i Fredericia og et lille interview med Arlette Andersen, taget før det gik i gang.

Der var jo mange mennesker i den fyldte kirke, men jeg kan sjovt nok skimte mit eget “hvide” hoved oppe på 1. række til venstre, ved siden af (ligeledes hvidhårede) Arlette og hendes familie.

Se indslaget og HER.

Nu kom pressen på…

…min søns sørgelige sag! Og puh ha, jeg er helt tummelumsk i hovedet af at læse på nettet, men det er vist ingenting imod, hvad han er efter interview til Fredericia Dagblad, som var vågen og opfangede, at han har bedt om orlov fra byrådet pga sit helbred, og hvad derpå fulgte.

I dag har han haft besøg af TVSyd, så det må vi holde øje med, og se, hvad de får ud af det. Men jeg tvivler på, at det bliver i dag, det kan de nok ikke nå, for de kørte først derfra sidst på eftermiddagen.

Det er hårdt og barsk og umenneskeligt at være havnet der, hvor han er nu.

I virkeligheden var det jo ikke for at blive førtids-pensionist, han efterlyste hjælp. Når man er 48 år og altid har været i arbejde, aldrig har ligget nogen til last, så vil man ikke parkeres på pension. Og han har jo ingen skyld i, at han blev fejlopereret 2 gange! + én operation mere, som ikke kunne rette op på det.

Han ville allerhelst finde et lille job, som han kunne klare, men efter min mening er han blevet syltet af Jobcenteret i den grad, at han bare er blevet dårligere og dårligere, uden at der er sket en hylende fis! Ja, jeg bruger sure opstød, for jeg er så vred!

Fysikken og den psykiske tilstand hænger sammen! Og når man bare bliver efterladt på sofaen uden mulighed for at komme ud til noget som helst, i 4 år, så sygner kroppen hen samtidig med at humøret dykker.

Det kan jeg ikke forstå, at “systemet” (Jobcenteret/sundhedsvæsenet/politikerne) ikke kan se.

ØV – jeg gider ikke – jeg kunne skrive en roman om uretfærdighederne!

Men nu er da nogen, der råber op – kan jeg være fræk og spørge: fordi det er en politiker, der selv er kommet i klemme? Han er jo helt klar over, at han ikke er den eneste, de andre formår bare ikke at få avisen til at skrive om dem.