Er det mon noget for mig???

Mail modtaget i går:

God dag,

  Jeg er den administrerende direktør på det industrielle og Commercial Bank of China (ICBC). Jeg har en gensidig business forslag, som henviser til overførsel af en stor sum penge til en konto i udlandet, med din hjælp som udlænding partner som modtager af midlerne. Alt om denne transaktion vil ske lovligt uden bro af finansielle myndighed både i mit land og jeres. Hvis du er interesseret, bedes du besvare tilbage gennem min private e-mail skrevet nedenfor, og jeg vil give dig mere information og projektet, så snart jeg modtager din positive respons.

(Jeg udelader mailadressen for en sikkerheds skyld – hvem ved, om nogen kunne forsøge sig HA -HA!)

Med venlig hilsen,

Administrerende direktør.

ICBC .Kinas

Er der nogen, der falder for sådan en ubehjælpsom svada? eller måske bare er nysgerrige? Jeg kan dy mig og nøjes med at markere afsenderen som “uønsket”.

Vi ka’, når vi vil..

..det har styregruppen i Projekt Puttetæpper vist i dag!

Vi har holdt et meget intenst møde, hvor vi har taget beslutninger for projektets næste års – ikke mindst vores 20 års jubilæum!

Det er dejligt, når man med godt humør og udbredt enighed kan lægge planer om såvel diverse messer og udstillinger, som forskellige mønstre i fremtiden.

Vi har også gennemgået flere store stakke af modtaget stof + UFO’er – der var frit slaw mht hvad man lige havde lydt til!

Men så er man også træt bagefter – jeg er i hvert fald glad for, at jeg bare skal rydde op, mens de andre har en lang køretur hjem!

Minus FM

Så kom dagen – annonceret flittigt igennem mindst 1 måned – hvor YOUSEE slukkede for FM-signalet!

Jeg synes, det er forargeligt! Men man kan jo ikke gøre noget ved det. Man kan ikke engang få en stueantenne, som de ellers har lovet, uden ventetid!

Godt jeg har en transistor radio med egen antenne – men jeg er sur alligevel!

Et lille klip fra Auschwitz-aftenen i TV Syd

TV Syd bragte et lille indslag om arrangementet i går aftes i Christians Kirken i Fredericia og et lille interview med Arlette Andersen, taget før det gik i gang.

Der var jo mange mennesker i den fyldte kirke, men jeg kan sjovt nok skimte mit eget “hvide” hoved oppe på 1. række til venstre, ved siden af (ligeledes hvidhårede) Arlette og hendes familie.

Se indslaget og HER.

Nu kom pressen på…

…min søns sørgelige sag! Og puh ha, jeg er helt tummelumsk i hovedet af at læse på nettet, men det er vist ingenting imod, hvad han er efter interview til Fredericia Dagblad, som var vågen og opfangede, at han har bedt om orlov fra byrådet pga sit helbred, og hvad derpå fulgte.

I dag har han haft besøg af TVSyd, så det må vi holde øje med, og se, hvad de får ud af det. Men jeg tvivler på, at det bliver i dag, det kan de nok ikke nå, for de kørte først derfra sidst på eftermiddagen.

Det er hårdt og barsk og umenneskeligt at være havnet der, hvor han er nu.

I virkeligheden var det jo ikke for at blive førtids-pensionist, han efterlyste hjælp. Når man er 48 år og altid har været i arbejde, aldrig har ligget nogen til last, så vil man ikke parkeres på pension. Og han har jo ingen skyld i, at han blev fejlopereret 2 gange! + én operation mere, som ikke kunne rette op på det.

Han ville allerhelst finde et lille job, som han kunne klare, men efter min mening er han blevet syltet af Jobcenteret i den grad, at han bare er blevet dårligere og dårligere, uden at der er sket en hylende fis! Ja, jeg bruger sure opstød, for jeg er så vred!

Fysikken og den psykiske tilstand hænger sammen! Og når man bare bliver efterladt på sofaen uden mulighed for at komme ud til noget som helst, i 4 år, så sygner kroppen hen samtidig med at humøret dykker.

Det kan jeg ikke forstå, at “systemet” (Jobcenteret/sundhedsvæsenet/politikerne) ikke kan se.

ØV – jeg gider ikke – jeg kunne skrive en roman om uretfærdighederne!

Men nu er da nogen, der råber op – kan jeg være fræk og spørge: fordi det er en politiker, der selv er kommet i klemme? Han er jo helt klar over, at han ikke er den eneste, de andre formår bare ikke at få avisen til at skrive om dem.

Chok!

Ingen ord kan udtrykke det chok, jeg fik, da jeg tændte for TV i morges.

Hvordan kan man vælge en mand som Donald Trump til præsident. Det er virkelig skræmmende.

Måske er det mest et fravalg, for det er en kendsgerning, at der i brede kredse ikke er tillid til Hillary Clinton, og den ild er der så blevet pustet grundigt til!

I det hele taget er jeg rystet i min grundvold over, at det er lovligt at sige sådan grove ting til hinanden, som vi har været vidne til, at de 2 – og især Trump – har gjort i den forfærdelige valgkamp.

Vi forstår ikke USA i Danmark.

De nye julemærker

Jeg synes, jeg er meget heldig! Jeg har i dag været med på Københavns Rådhus, hvor Julemærkerne for 2016 blev afsløret!

311016-kbhvn-raadhus-1

Det var en helt utrolig hyggelig begivenhed, og det nye julemærke ark, tegnet af Per O. Jørgensen = Per O. er det bedste julemærke, jeg har set i mange år.

Prøv at se HER og HER hvor Per O. dejlige historie om julemærkets dyr også kan læses.

Julemærkerne kan købes mange forskellige steder, eller bestilles HER

311016-kbhvn-raadhus-2-mikkel

“Blomsterdreng” var Mikkel, som vi senere så en dejlig film om. Han har haft en rigtig god oplevelse og en flot effekt af sit ophold. Og han kommenterede selv, hvor var det rørende!

Jeg fik et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til! Julemærkefondens direktør inviterede mig personligt til at være med til afsløringen, som blev foretaget af Kronprinsesse Mary og tegneren Per O.
Han ville gerne præsentere mig, som repræsentant for Projekt Puttetæpper, for Kronprinsessen!

Det var en stopfuld festsal, ikke mindst stopfuld af fotografer! Jeg var så heldig, at jeg havde en af de reserverede pladser på de 3 første rækker – men fotograferne og deres store stativer var ikke så nemme at se udenom! Se selv:

311016-kbhvn-raadhus-3-mary311016-kbhvn-raadhus-4-mary311016-kbhvn-raadhus-5-mary-og-per-oAfsløringen af det meget flotte julemærke 2016. (Hvis nogen synes, der er noget bekendt ved nakken til højre, er det Thomas Evers Poulsen!)

Vi havde fået meget grundige instrukser om at være på plads, inden Kronprinsessen ankom, og vi måtte alle – professionelle og amatør-fotografer fotografere så meget, vi lystede, mens der var taler mm. Mary stillede også op til gruppefotograferinger sammen med forskellige støtte-organistationer, der kan bruge billederne til deres kalendere, plakater o.a. Til gengæld blev vi bedt meget bestemt om at lægge kameraet i tasken eller lommen, når receptionen fandt sted efterfølgende. Det var ærgerligt, men der blev holdt øje!

Menuen var komponeret af en nydelig ung mand, Frederik, som havde været på Fjordmark og efterfølgende var blevet udlært som kok på Restaurant Bind i Sdr. Jylland, og derefter havde aftjent sin værnepligt som kok på Kongeskibet Dannebrog! Det var lækre rug-sandwichboller med sundt fyld og forskellig frugt.

Og mens vi forsynede os, snakkede Mary med forskellige – f.eks. mig !

311016-moede-med-mary

Mary har fået en ny fan! Hvor er hun dog utroligt smuk! og hvor er hun sød og venlig. Man mærker, at hun interesserer sig for de mennesker, hun snakker med og de sager, de har med at gøre. Det var ikke “goddag-og-farvel”, nej hun ville gerne vide noget om tæppetanterne og deres arbejde med tæpperne til børnene. Det var en fornøjelse!
Og der var heldigvis én – Rita – der overtrådte foto forbuddet! Jeg tror, der var slækket på det på det tidspunkt, det var da heldigt for mig!

311016-kbhvn-raadhus-7-tour-de-taxa

Sidste punkt på programmet var overrækkelse af denne kæmpecheck (i mere end én forstand) fra Tour de Taxa, som cyklede 871.593 kr ind til Julemærkefonden. Checken overrakte Thomas Evers Poulsen til Søren Ravn Jensen, Julemærkefondens direktør.

Mæt af alle indtrykkene og snak med en masse forskellige mennesker: forstandere fra alle 4 hjem, vores stor-sponsorer Anne-Lise Hosbond og Hans Jørgen Nielsen, donor Winnie Liljenborg af det kommende 5. julemærkehjem, som vi er i gang med lave tæpper til og andre, havde jeg en aftale med yngstesønnen, som arbejder lige ved siden af rådhuset, så vi mødtes og fik en kop kaffe, inden jeg tog toget hjem igen.

Det har været en lang dag (jeg stod op kl. 5, så jeg kunne lufte Diki og få morgenmad i ro og fred), og fusserne er ømme nu efter 2 dages messe (Kreative Dage) og gå-og-stå i København.