Hexagon Flowers i nyt design

Projekt Puttetæpper har fået en meget fin donation i form af en masse fine “Grandmother’s Flowers” el. Bedstemors blomster fra en, der desværre ikke selv kan sy mere.

Birgith patchwork marts 2013 001

Nogle af dem har blå sekskanter som en ekstra krans, og der var også både ekstra blåt stof, tråd mm med i posen.

Dem fik Birgith lyst til at montere sammen med sin veninde Birthe, vel at mærke med teknikken “Fix & Færdig” (Quilt-as-you-go), som Birgith har lavet et mønster til på dansk. Både Birgith og Birthe er begejstrede for den monterings- og quilteteknik, og derfor ville de gerne prøve at bruge den til dette mønster også.

birgiths blomst

Birgith lavede en prøve, hvor hun har maskinapplikeret en “blomst” med meget små fine sting + knaphulssting på underlag samtidig med vat og bagsidestof. På den måde er “blomsten” syet og quiltet på for- og bagside med vat imellem. Og den er nu klar til at bliver føjet sammen med andre blokke med smalle strimler.

Birgith patchwork marts 2013 004

Birgith er allerede i gang! Og der kan blive til 3 fine puttetæpper på den måde!

Sidste Hexagon Flowers swaps

Så er det slut for mit vedkommende med at swappe “Hexagon Flowers” med patchworkere mange forskellige steder i andre – fjerne og nære – lande.

271212 hexies fra grit

De 2 kønne “Hexies” kom fra Grit i Tyskland sammen med et sødt stykke stof med blomster og et kort, der vidner om glæde for dyr, som jeg også har.

101212 december hexies til  irene

Og disse 2 “Hexies” blev mit sidste bidrag. De er sendt til Irene i El Paso, Texas, som gerne vil overraskes og derfor ikke har preferencer vedr. farver.

Det har været meget hyggeligt, og i de 2 år, jeg har modtaget og sendt 2 Hexagon Flowers hver måned, er det vist kun sket 1 gang, at jeg ikke har modtaget noget.

Det er lidt vemodigt, men jeg tror, jeg bliver nødt til nu at begynde at samle dem til tæpper!

De næstsidste Hexagon Flowers

Disse 2 Hexagon Flowers til Cynthia i Frederickburg, USA, bliver de næstsidste fra mig i den internationale “The Inchy Hexagon SWAP” – for nu har jeg så mange “blomster”, at jeg bliver nødt til at få dem sat sammen til tæpper!  Det er ellers sjovt at bytte med patchworkere over hele verden, som jeg nu har gjort siden november 2010.

 

Forsinkede Hexagon flowers

Lidt forsinket (men hvem kan ikke være det?) har jeg modtaget de 3 fine Hexagon Flowers fra Lori i USA i den internationale swap.

Jeg skal vist snart gøre alvor af at begynde at sy dem sammen, jeg har en meget stor stak nu!

Men jeg har en svaghed, der dukker op med mellemrum: jeg kan pludselig blive totalt fanget af en bog, så jeg næsten ikke kan lægge den fra mig.

I dag fik jeg lige begyndt at læse Lisbeth Zornig Andersens bog “Zornig – vrede er mit mellemnavn”, som jeg har stået på venteliste til på biblioteket. Det er næsten ikke til at bære at læse sådan en bog om, hvad børn kan blive udsat for! Det gør ondt! Men jeg kan ikke slippe den.

Hexagon Flower SWAP

I den internationale Inchy Hexagon Flower SWAP har jeg modtaget disse 2 søde “blomster” fra Cathy i Canada…

…  og disse 2 fra Terry i Californien.

Jeg har sendt disse 2 til Jan i Modesto USA.

 

 

 

UFO’er og Hexagon Flowers

Det er ikke kedeligt at få post her i huset. I går kom der 2 UFO’er – efter aftale – det er meget gamle UFO’er fra Bettina, men de kan godt blive til søde tæpper:

En masse fine Flying Geese i røde farver..

..og nogle meget små “Hexagon Flowers”, som er en lille smule anderledes end sædvanligt, idet sekskanterne er lidt aflange. Nogle er helt færdige, andre mangler center-sekskanten, og så er der også lidt løse sekskanter.

Nu må vi se, om der er nogen, der har lyst til at sy dem?

Og så fik jeg Juni’s Hexagon Flowers til den internationale SWAP, de kom fra Cathy i Canada med et flot kort.